Пройдіть простий тест по картинці та дізнайтесь, які у вас є фобії

Просто подивіться на картинку та виберіть зображення

Усі ми чогось боїмося і наші страхи можуть бути об’єктивними. Хтось боїться висоти, хтось темряви або деяких видів тварин, і все це виправдано. А як щодо ірраціональних внутрішніх страхів?

Все що вам потрібно — подивіться на картинку і виберіть одне із зображень на ній.

Отже, уважно погляньте на картинку та виберіть одне зображення, яке відразу привернула вашу увагу:

Результати тесту:

Ви боїтеся невідомості. Вас лякає майбутнє, бо невідомо, що на вас чекає в ньому. Ви дуже гостро сприймаєте зміни і складно до них адаптуєтеся.

Ви боїтеся хаосу. Ви та людина, яка не любить безлад і намагається все довкола себе тримати під контролем. Думки про масштабний хаос у країні чи світі вганяють вас у депресію.

Ви боїтеся зазнати невдачі. У вас є внутрішня установка бути першим у всьому, яка заважає вам спокійно жити. Страх перед невдачею може зупинити вас у важливих рішеннях. Це потрібно змінювати та пропрацьовувати в собі.

Ви боїтеся вийти із зони комфорту. Невизначеність і вихід із комфортного середовища лякають вас і зупиняють на шляху до чогось нового. Зміни у житті викликають жах, а страх щось змінювати у звичному розміреному порядку речей призводить до розпачу. Повірте, іноді вихід зони комфорту – це вхід до більш комфортної зони.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *