Люди, з якими тобі дуже важко побудувати відносини, відповідно до твого знаку Зодіаку

Людина дуже складна за своєю природою, тому й стосунки між людьми будуються не завжди легко. Люди прагнуть бути з тими, з ким їм просто з самого початку. Проте з першого погляду практично неможливо зрозуміти якими будуть відносини. Тому дозволимо астрології трохи прояснити ситуацію.

  1. Овен

Овен – це знак вогню. Вони, як правило, вольові люди, пристрасні і динамічні, але вони також можуть бути дуже темпераментними. Овнам найважче побудувати відносини з Раками і Дівами. Рак – це знак води, а це означає, що емоції відразу ж киплять … але трохи по-іншому. Раки інтуїтивно зрозумілі і чутливі, і являють собою ідеальну протилежність Овнів. Природно протилежності притягуються, але в даному випадку нічого доброго не вийде. Діва – знак землі: ці люди обгрунтовані і емоційно спокійні. Тому ці два знаки навіть розуміти один одного не будуть.

  1. Телець

Телець – знак землі. Вони обгрунтовані і консервативні. Тельці готові підтримати інших у важкі часи, і вони очікують того ж по відношенню до себе. Тельцям важко будувати відносини зі Скорпіонами і Левами. Скорпіон – це знак води. Вони демонструють любов і близькість, в той час як Тельці намагаються це приховувати. Тому в цих відносинах будуть присутні вічні образи і довгі розмови. Лев – знак вогню, палаючої пристрасті і енергії. Тельці і Леви вирішують одну проблему двома абсолютно різними способами. Крім того Лев зовсім не оцінить дії Тельця, що дуже сильно вдарить по його самолюбству.

  1. Близнюки

Близнюки – складні люди! Близнюки – повітряний знак, а це означає, що вони – інтелектуальні і доброзичливі мислителі. З іншого боку, будучи Близнюками, вони постійно борються з внутрішніми конфліктами. Це і робить їх відносини з іншими складними, особливо з Козерогами і Скорпіонами. Козеріг – знак землі, який зовсім не дбає про складну і повітряну природу Близнюків. Вони не розуміють бажання сидіти склавши руки, випивати вино і розмовляти про світ. Вони завжди будуть намагатися змусити Близнюків спуститися з хмар на землю, в той час як Близнюки завжди будуть чинити опір цьому. У Скорпіона Близнюкам не подобається їх недовіра, яку вони постійно демонструють. Саме це заважає їм створити міцні відносини один з одним.

  1. Рак

Рак – знак води, який неймовірно чутливий. Вони можуть бути примхливими, ірраціональними, і песимістичними. Ці складні риси заважають їм жити із Терезами і Овнами. Ваги – знак повітря, який зовсім не вміє відмовляти, навіть якщо вони дуже цього хочуть. І саме цим люблять користуватися Раки, адже їм завжди є кому вилити душу. Правда, на відносинах це дуже погано позначається. Овни, будучи знаком вогню, неймовірно емоційні й імпульсивні і зовсім не хочуть розуміти таку чутливу натуру Раків.

  1. Лев

Лев – знак вогню. Вони співчутливі і живуть бажанням любити і бути коханими. Саме це мотивує їх до будь-яких дій. Левам дуже важко побудувати відносини з Козерогами і Рибами. Козероги – дуже амбітні земні знаки, які шукають стабільність і чутливість. Любов може забезпечити всі ці речі, звичайно, але це не головне для Козерога, на відміну від Лева. Саме ця різниця в змозі створити деякі проблеми у відносинах між двома цими знаками. Риби – водяний знак, який володіє самовідданою природою. Ні Леви, ні Риби не діють безпосередньо, що і може створити деякі проблеми в стосунках.

  1. Діва

Діви – земні знаки, які цінують стабільність і безпеку. Їм важко працювати з непостійними, емоційними, або небезпечними людьми, такими як Водолії і Стрільці. Водолій – повітряний знак. Вони неймовірно товариські і мають тенденцію постійно вести безглузді розмови про життя. І це зовсім не відповідає Дівам. Стрілець – знак вогню. Вони постійно хочуть різноманітності, змін, пригод і хвилювань. Діви відчувають себе неспокійно і не в своїй тарілці в стосунках зі Стрільцями.

  1. Терези

Терези – знак повітря, який ніжний і пасивий. Крім того, вони мають дуже сильне внутрішне напруження, яке і проявляється у відносинах з іншими, особливо з Скорпіонами і Раками. Скорпіон – водяний знак, який відштовхує пасивність Терезів. Скорпіони люблять відкрито “вивалювати” всі проблеми на стіл, в той час як Терези віддають перевагу їх приховати всередині себе. Рак – також водний знак, який відкрито демонструє свої почуття, в той час як Терезам в стосунках з Раками доведеться їх пригнічувати.

  1. Скорпіон

Скорпіони – амбітні і провідні знаки води, яким важко будувати відносини з пасивними людьми, наприклад, з Водоліями і Левами. Водолій – повітряний мислитель, а не товариський діяч як Скорпіон. Це створює тип відносин, де обидві людини перебувають на протилежних сторонах. Водолій буде сидіти і роздумувати над відносинами, тоді як Скорпіон вирішить з’ясувати їх і йти далі … Леви вважають за краще зберігати мир і мовчати, що може погано позначитися на їхніх стосунках зі Скорпіонами, адже мовчання породжує недовіру між ними.

  1. Стрілець

Стрілець – знак вогню. Вони можуть бути найдововижнішими і одними з найважчих людей, особливо у відносинах з Дівами. Стабільним Дівам дуже важко зрозуміти пристрасну натуру Стрільців, які жадають пригод. Між ними завжди буде нерозуміння. Риби – водяний знак з самовідданим бажанням робити все завжди добре. Чуйна емоційність Риб і сильна індивідуальність Стрільців просто несумісна.

  1. Козеріг

Козероги – складні земні знаки з сильним бажанням добитися успіху. Вони практичні, цілеспрямовані, і їх нелегко збити з шляху. Козерогам важко будувати відносини з Близнюками і Водоліями. Близнюки люблять витати в хмарах і жити мріями, на відміну від Козерогів, які більш реалістичні. Водолій – повітряний знак, який може бути неймовірно непередбачуваним. Це не влаштовує Козерогів взагалі, так як вони вважають Водоліїв ненадійними.

  1. Водолій

Водолії можуть бути дуже поверхневими і непостійними. Вони ніжні, але в міру. Їм важко будувати відносини зі Скорпіонами і Дівами. Водолії воліють думати і аналізувати, тоді як Скорпіони – діяти. Саме це їх головна проблема у відносинах. Діви приземлені і реалістичні, на відміну від Водоліїв. Саме це відрізняє їх і відштовхує один від одного.

  1. Риби

Риби – водяний знак, який має прекрасну інтуїцію. Вони завжди думають і намагаються робити речі правильно. Їм дуже важко порозумітися з Близнюками і Овнами. У Близнюків є два рівня інтуїції, і вони можуть перебувати в суперечності один з одним, вже не кажучи про інтуїцію Риб. Близнюки хочуть прямоту і чесність, в той час коли Риби хочуть, щоб все було просто добре. Овен – пристрасний знак вогню, який володіє сильними емоціями і нескінченною енергією. Нездатність Риб бути прямими і повністю відкритими створює конфлікт з полум’яною індивідуальністю Овнів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *