10 рис характеру типового Скорпіона

Скорпіон – восьмий астрологічний знак зодіаку, що охоплює період з 23 жовтня по 21 листопада. Стихія Скорпіонів – це вода. А які ж основні риси характеру відрізняють людей цього знака?

1.Розум
Скорпіон надзвичайно розумний, хитрий і проникливий знак, тому навіть не думайте його з легкістю обвести навколо пальця. Всі Скорпіони – великі скептики, які ні в що не вірять без наявності переконливих доказів. Цей знак – складна особистість, і багато хто з них вважаються досить загадковими людьми. Крім того, у Скорпіона є проблеми з довірою.

2. Чесність
Якщо Скорпіон робить вам комплімент чи хвалить, ви можете бути впевнені, що це щира правда. Він терпіти не може фальшивих лестощів і вважає за краще бути прямолінійним з людьми. Скорпіон говорить те, що насправді вважає і думає. Так що не турбуйтеся і не ображайтеся, коли він скаже вам щось не зовсім приємне – для вас це стимул виправитися.

3. Прихильність
Коли Скорпіон закохується, то це глибоко і надовго. Він настільки захоплений і занурений в відносини, що інша частина світу для нього просто зникає. Почуття і емоції Скорпіона сильні і щирі, і він віддає всього себе своєму партнеру.

4. Незалежність
Скорпіони чітко і неухильно дотримуються свого життєвого шляху, намагаючись ні від кого не залежати. Цьому знаку подобається отримувати свій власний досвід, і він не любить йти по загальній дорозі з натовпом, вибираючи індивідуальний маршрут. Він також ненавидить, коли люди намагаються контролювати його життя, і якщо ви захочете це зробити, Скорпіон моментально поставить вас на місце.

5. Стійкість до стресів
Скорпіон надзвичайно життєво стійкий, і невдачі не змусять його відмовитися від своєї мети. Це непохитна особистість, яка не плаче над помилками і провалами. Коли Скорпіон чогось хоче, він просто йде і робить це, не особливо вагаючись.

6. Уміння тримати слово
Скорпіон завжди тримає своє слово і не виносить людей, які роздають обіцянки, але не виконують їх. Слово Скорпіона настільки ж надійне, як швейцарський банк, і ви можете повністю йому довіряти, бо відповідальнішої людини, ніж цей знак, не буває.

7. Цікавий співрозмовник
Скорпіон вміє встановлювати відмінний контакт з людьми. Йому, звичайно, потрібно деякий час, щоб розкритися самому, але Скорпіон все ж вважає за краще спілкуватися на більш глибокому рівні, щоб краще пізнати людину. Люди цього знаку дуже люблять вести інтелектуальні та змістовні бесіди.

8. Спостережливість
Скорпіони шалено спостережливі, і вони майстерно помічають те, що інші, як правило, не бачать. Скорпіон – один з найбільш спостережливих знаків, і він завжди бачить непомітні, але важливі деталі. Було б великою помилкою недооцінювати його здатність докопатися до істини.

9. Емоційність
Скорпіон переживає злети і падіння в своїх емоціях. В глибині душі він може бути досить емоційним, хоча рідко проявляє це зовні. На зльоті він відчуває себе на вершині світу, а на спаді Скорпіон емоційно виснажений і пригнічений.

10. Стриманість
Скорпіон – особистість замкнута і розкривається не відразу. Його ніяк не можна назвати «відкритою книгою», тому оточуючим знадобиться час і терпіння, щоб дійсно дізнатися і зрозуміти людину цього знака. Він дуже обережний і насилу довіряє людям.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *