Нічна мова тіла: що поза під час сну може розповісти про характер людини

Мова тіла (міміка, жести і пози) містить 80% інформації про людину і обумовлена підсвідомими імпульсами, які неможливо підробити. Сюди відносяться і пози під час сну.

Отже, давайте дізнаємося, що говорить про вас та чи інша поза.

1. На животі

pozy-vo-vremya-sna-mogut-mnogoe-rasskazat-o-zhenshhine_c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

Якщо ви спите на животі, а ваші руки розкинуті в сторони або, навпаки, лежать під подушкою, це означає, що ви доброзичлива і привітна людина. Ви вмієте притягувати до себе людей, часто буваєте в центрі уваги. Ви довіряєте світу, а він, у свою чергу, піклується про вас. Швидше за все, у вас є один маленький недолік – ви надто чутливі.

2. З іграшкою (подушкою) в обіймах

poza

Ви потребуєте когось, кого можна було б обіймати перед сном. Це означає, що ви дуже довірлива людина. Ви відкриті світу. Можливо, іноді занадто. Надмірна довірливість часом доставляє вам розчарування. Крім того, така манера засинання говорить про те, що на вас можна покластися і вам можна довіряти. Ви не зрадите.

3. На спині, як дощечка

poza2

Така поза характеризує вас як людину тиху, закриту і часом замкнуту. З людьми вам доводиться нелегко, відкриваєтеся їм не відразу. Але якщо вони заслужать вашу довіру, ви будете друзями на довгі роки. Така поза також є ознакою того, що у вас злегка завищена самооцінка, а це якраз до речі для такої особистості, як ви.

4. Рівно на боці

poz%d0%b03

Така поза характерна для спокійних, розмірених людей. Вас дуже важко вивести з себе. Навіть в критичних ситуаціях ви здатні зберігати тверезість розуму і ніколи не впадаєте в паніку. Оточуючим людям дуже пощастило мати такого співрозмовника / друга / колегу, як ви. Ви дуже довірлива людина, часом навіть занадто. Через це ви наступаєте на одні й ті ж граблі при спілкуванні з людьми.

5. В позі ембріона

poz%d0%b04

Ця поза характерна для людей рішучих зовні, але чутливих всередині. Злегка зігнуті коліна свідчать про чесність, загальну рівновагу і хороше розуміння оточуючих. Якщо ж коліна більше підібрані наверх, то це говорить про практичність. Любителі спати в цій позі намагаються вибудувати в своєму житті основу, на якій вони можуть концентрувати свою діяльність.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *