Який знак найсильніший? Гороскоп зодіакальної витривалості

Риби, вам однозначно нема про що переживати. А ось Скорпіонам є над чим замислитися!

Астрологи вже неодноразово нам довели, що сузір’я, під яким народилася людина так чи інакше впливає не тільки на її характер а й на долю в цілому.

Прийнято вважати, що у кожного знака Зодіаку є своя місія. Кожен здійснює її під впливом своєї стихії: вода, вогонь, повітря і земля.

Можливо ви помічали, що є люди, яким доля приносить багато випробувань, але, піднявшись, вони продовжують йти вперед. Так і серед знаків можна виділити найсильніших у своїй стихії.

Повітря

Водолій. У стихії повітря, Водолії займають перше місце. Незважаючи на свою мрійливість і невелику відірваність від світу, вони легко пристосовуються до труднощів і не опускають руки. Вони легко вплітаються в потік і йдуть за вітром змін, не втративши надію.

Терези. Друге місце чесно належить терезим. Терези люблять розкидатися своєю життєвою енергією. Різко втрачають інтерес і впадають у відчай.

Близнюки. Найслабший знак стихії Повітря. Вони важко пристосовуються до змін, а коли приходять труднощі – шукають допомоги ззовні.

Вогонь

Стрілець. Він найсильніший в стихії Вогню. Народжені під цим знаком, ніколи не сумують і завжди зберігають спокій. рідко піддаються емоціям і розсудливо міркують.

Лев. Здавалося, потужний представник своєї стихії. Але це на вигляд Леви сильні і горді. Насправді, його представники сильно потребують оцінки оточуючих. Якщо у них немає підтримки, леви швидко вішають ніс і сумують.

Овен. Вони дуже активні й діяльні. Але, не дарма Овни на останньому місці. Вони швидко піддаються емоціям, приймають рішення зопалу, а потім шкодують про них, створюючи різні неприємні ситуації.

Земля

Козеріг. Вони рішучі і активні особистості. Навіть, якщо в житті все йде погано, Козероги не впадають у відчай і продовжують наближатися до своєї мети. Тому вони в списку перші.

Діви. Діви створюють враження сильних і активних особистостей. Але, недосконалість світу, часто вводить їх у відчай, і вони сумують і потрапляють під владу подій.

Телець. Знак, який категорично не сприймає зміни. Він хоче вести спокійне розмірене життя, піклуючись про сім’ю. Але, тільки настають якісь негаразди, Телець тут же впадає у відчай і втрачає віру в себе.

Вода

Риби. У своїй рідній стихії, та й у всіх інших, Риби вважаються самим витривалим знаком. Так, можливо вони більшу частину часу витають в хмарах, але це, як раз і є їх сильна сторона. Вони можуть довго терпіти, очікувати, вірити і боротися за своє щасливе життя. Якщо Риба дійсно чогось хоче, вона це отримає.

Скорпіон. Він слабкіший Риб, тому що любить збирати в собі весь негатив. Ці емоції з’їдають скорпіона зсередини, роблячи слабким і незахищеним.

Рак. Раки – ніжний і чутливі знаки Зодіаку. Якщо поруч немає того, хто підтримає, його представники впадають у відчай і йдуть в довгу депресію.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *