Про жіночність різних знаків зодіаку

Всі говорять: жінка повинна бути жіночною! Але ніхто при цьому не може пояснити, що ж мається на увазі. А все тому, що жіночність дуже різна. У кожного знаку зодіаку своя.

КОЗЕРІГ

Муза. Справжня муза, справжня. Не та, яку оспівували поети, а та, від якої ці самі поети ховалися під стіл і, накрившись рукописами, благали «Будь ласка, вистачить!». Тому що справжня муза приходить не до тих, у кого в базовій комплектації є дар, а до тих, хто на додачу до дару відростив собі сталеве місце.

Ось таких панянка-Козеріг любить. Їх вона надихає в міру сил, а сил у неї більше, ніж у табуна ломових коней. З іншого боку, якщо не стояти під стрілою (в сенсі – не сперечатися з панянкою-Козерогом), то можна дізнатися, що вона буває котиком. Іноді. Для обраних.

ВОДОЛІЙ

Спортсменка, розумниця і просто красуня. Жіночність панянки-Водолія – ​​штука мінлива, як, втім, і всі інші якості панянки-Водолія. Але одне залишається незмінним: Водолії завжди відпочивають не по-дитячому. В тому сенсі, що спокій їм навіть і не сниться, він сниться всім тим, хто вирішить пов’язати життя з Водолієм.

Іноді сниться. В нестерпно довгих, вузьких кошмарах, після яких прокидаєшся в холодному поту. Тому що якщо панночка-Водолій затихне в дійсності – значить, скоро гряне буря. Причому так, що хреститися, швидше за все, буде пізно. Або нічим. Тут як повезе.

РИБИ

Актриса. І не просто актриса, а справжня прима. Панночка-Риби – це та сама діва, яка транслює в світ мантру «Жінка повинна бути жіночною!» і блискуче втілює це в життя: нам іноді здається, що індустрії моди і краси створені тільки і виключно для Рибок.

Але – ви пам’ятаєте, так? – це все гра. Немає ніякої ложки, Нео. Немає ніякої еталонної жіночності, ніякої «справжньої жінки». У панянки-Рибки за її ідеально нафарбованими устами ховаються вісімнадцять рядів гострих, як бритва, акулячих зубок. І ними вона перекусить хребет будь-кому. О, це так само просто, як попудрити носик, щоб ви розуміли.

ОВЕН

Амазонка. Не те щоб та сама амазонка з давньогрецьких міфів, яка підпускає до себе чоловіків рівно на політ стріли, ні. Про панночку-Овна краще запитати у дона Хуана: «Ні, ми не рівні: я – мисливець і воїн, а ти – паразит». Так ось, паразитам всіх мастей краще триматися від панянки-Овна подалі.

Вона не просто природжена мисливиця і войовниця, вона ще й дуже імпульсивна мисливиця і войовниця. Так що вона спочатку зашибе на смерть, а потім вже буде розглядати, хто саме в цей раз попався під гарячу руку.

ТЕЛЕЦЬ

Богиня. Не очікували, да? Справжня Богиня – це Телець. По-перше, панянки-Тельці якимось незбагненним чином примудряються робити чудеса, які можна помацати: всякі там будинки, машини і коштовності.

По-друге, панночці-Тельцю потрібно регулярно приносити жертви, а то вона образиться і нашле на дурних смертних мор, голод, чуму і хронічну діарею. Ну і, по-третє, панночка-Телець, як і всі богині, не дуже-то добра. Як, втім, і не зла. У неї просто така робота: вона будь-кому може влаштувати і персональний рай, і персональне пекло, таку собі виставку досягнень святої інквізиції.

Але, правда, той, кого панночка-Телець скине в пекло, дійсно це заслужив, будьте впевнені. Критерії того, що грішно, у цієї богині прості і зрозумілі. І вона їх навіть озвучує, уявляєте? Алілуя!

БЛИЗНЮКИ

Німфетка. Панна-Близнюки – це вічний підліток, причому справжній підліток, а не лялечка з добре збереженим обличчям, яка скаче в марній надії здобути славу німфетки. Ні, у панянок-Близнюків все по-справжньому: поправді юнацький бунт і справжні, непідробні безумства. Сеkс, наркотики, рок-н-рол, ага. Ну, добре – не наркотики.

Панночці-Близнюку не потрібні речовини, у неї і без них всередині повний пантеон ручних демонів, яких вона регулярно випускає назовні. І всі ці демони – справжні злі діти. Завжди. І навіть тоді, коли панночка-Близнюки стане бабусею, її численні субособистості продовжать пити портвейн в під’їздах, приходити на світські прийоми в косухах, закохуватися, як вперше – на смерть. Звичайно ж, і носити на обличчі вираз презирства до цього дурного, дорослого світу.

РАК

Жінка-Мати. Мати всього живого причому. Панночка-Рак оточує істинно материнською турботою всіх, кого вважає близькими, але ті, кого вона такими не вважає, теж можуть розраховувати на її турботу. У тому випадку, якщо дуже її потребують. І меж у цієї турботи немає і не буде: своє дитя панянка-Рак захистить навіть від Термінатора.

Загалом, жіночність панянки-Рака – еталон з палати мір і ваг. І ті, кого панночка-Рак любить – рідкісні щасливчики і везунчики. Ну, якщо вони згодні приймати своє щастя цілком і повністю, з усіма умовами. Головна з яких – не ходити, чорт візьми, без шапки!

ЛЕВ

Королева. Жіночність Левиці воістину царствена, тому що там, де вона з’являється, миттю перестають існувати всі інші жінки. Ну, тобто це Левиця так думає і поводиться відповідно. Втім, у Левів дійсно маса незаперечних переваг, так що цю маленьку слабкість можна пробачити.

Інша справа, що королеви, взагалі-то, не тільки сидять на тронах, дивлячись на всіх зверхньо. Королеви керують державою і підданими. І цих самих підданих вони іноді стратять, щоб ви розуміли. Так що якщо не хочете на ешафот – частіше вихваляйте Левицю. Іноді це діє. Ну, якщо не з’явиться новий фаворит, звичайно, кращий, ніж попередній.

ДІВА

Мудра жінка. Так-так, та сама мудра жінка, якою всі хочуть стати, але ні в кого не виходить. Тому що ніхто не знає, як. А незнання породжує мракобісся: всі ось ці спідниці в підлогу, задушливі фрази про «справжнє призначення жінки», девіз «Назад до патріархату!», Містичне мислення – в загальному, всі ці породження вузькості розуму, які Діва і паличкою потикати погребує .

Діва знає, що таке справжня мудрість: це залізобетонна логіка, аналітичне мислення, прокачати до рівня «бог», істинно шпигунська спостережливість і феноменальна пам’ять. Все це у Діви є. І тому саме Діва, метафорично висловлюючись, борознить простори всесвіту на космічному кораблі. Поки деякі сповідують культ карго і збирають літачки з глини і гілок.

ТЕРЕЗИ

Тургенівська панночка. Ніжне і трепетне створіння, «розумна, як квітка» ©. Панночка-Терези, і справді, справжня «дівчинка-дівчинка»: крихкий ангел, істота, яку потрібно захищати від цього злого, бездушного світу. Ну, в той момент, коли вона в цей світ потрапляє, звичайно. Що буває вкрай рідко, прямо скажемо.

Тому що панянки-Терези -природжені деміурги: вони вміють створювати собі свій окремий всесвіт, в якій живуть поні з райдужними гривами і феї, які розсипають чарівний пилок. І там, в цьому прекрасному світі, у Терезів все відмінно. Але вас туди не пустять. Ну, може, тільки за особливі заслуги. Наприклад, за вміння створювати навколо себе красу і спокій. І за вміння відрізняти десертний ніж від рибної вилки.

СКОРПІОН

Жінка вамп. Фатальна жінка, чаклунка і сеkс-бомба – три в одному. Тобто насправді – 100500 в одному: всі відтінки жіночності і 50 відтінків сірого теж. Для комплекту. Панночка-Скорпіон з успіхом поєднує в собі всі якості, які зазвичай приписують жінкам, не роблячи при тому ніяких відмінностей між позитивними і негативними.

Загалом, це прекрасна, але підступна і незбагненна істота, вкрай приваблива до того ж. Убивча жіночність. Ядерний гриб такий. В тому сенсі, що якщо ви його бачите, то завертатися в простирадло і повзти в сторону цвинтаря вже трохи запізно. Стійте тихо, зараз вас спопелить.

СТРІЛЕЦЬ

Куртизанка. Всі інші знаки вважають, що жіночність – це якась ефемерна субстанція, вбудована в кожну панянку за замовчуванням, а панночка-Стрілець так не вважає. В її розумінні жіночність – це такий корисний навик: ну ось деякі вміють буквально з нічого приготувати обід на 12 персон або завжди примудряються знаходити зручні стежки в незнайомій місцевості, або там кішок дресирують блискуче.

А панночка-Стрілець вміє бути жіночною. Тоді, коли їй це навіщось або потрібно. У цей момент вона – еталон жіночності. Риби, Левиці і Раки нервово курять, коли Стрілець включає режим «я така дівчинка-дівчинка»: всі навколо падають і складаються в штабелі, так-так. Втім, панночки-Стрільці нечасто використовують цю навичку. У них і інших навичок, прокачаних до рівня «бог», досить. На всі випадки життя.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *