На яких тварин схожі жінки різних знаків Зодіаку

Жінок часто порівнюють з хижаками. І це не випадково! Адже, кожному знаку Зодіаку відповідає своя тварина.

Ось, на яких тварин схожі жінки в залежності від дати народження:

1. Риби – лисиця.

Лисиці – хитрі і разом з тим дуже красиві істоти. Вони можуть зачарувати кого завгодно. У цьому їх небезпека. Саму лисицю підкорити непросто. Це стосується і Риб. Жінки-Риби мають привабливу зовнішність і чарівність.

Але за зовнішнім виглядом може ховатися підступна і холоднокровна панянка. Риби народилися, щоб грати роль – дружини, мами, вірної подруги. Всі її бажання повинні виконуватися негайно.

Не готові? Тоді шукайте собі іншу супутницю.

2. Овен – енот.

Що можна сказати про єнота? Це досить миле створіння. Поки ви не зіткнетеся з ним віч-на-віч. Єноти готові дати бій будь-кому. Ось чому жінки-Овни так на них схожі.

Вони милі і забавні. Але до пори до часу. Поки ви не встанете у них на шляху. Це мисливці, які не щадять своїх жертв, йдуть до мети напролом, не помічаючи перешкод.

Вони можуть, як і єноти, піднятися вам на голову – і в прямому, і в переносному сенсі.

3. Телець – медведиця.

Ведмідь – величезна тварина, дуже грізна і люта. Його бояться всі жителі лісу. Поки він не спить. Жінка-Телець, як і ведмедиця, вважає за краще більшу частину часу перебувати далеко від галасливої ​​юрби.

Чим вона зайнята в цей час? Відпочиває на природі. Вона дуже не любить, коли її усамітнення переривають сторонні люди. Якби сталося таке – нікому не поздоровиться. Зате вона зможе захистити своїх близьких.

Щоб уникнути сутички з Тельцем-ведмедицею, відразу прикидайтеся мертвим.

4. Близнюки – барханна кішка.

Це рідкісний вид кішок, вони ніби зійшли зі сторінок якого-небудь глянцю. У них цікаві очі і великі вуха – щоб краще чути. Жінки-Близнюки теж люблять отримувати інформацію.

При цьому барханній кішці подобається самотність, в дикій природі вона зустрічається дуже рідко. Близнюки теж можуть відмовитися від спілкування, щоб зануритися у власний світ.

Він схожий на величезне місто з незліченною кількістю вуличок. У ньому легко заблукати, так що навіть не намагайтеся осягнути таємниці душі жінки-Близнюка.

5. Рак – левиця.

Левиці граціозні і жадають знайти справжнього лева, який захистить потомство. Їх чоловік – видатний, мужній, сміливий. Тільки такий зможе підкорити левицю, яка живе всередині жінки-Рака.

Вона любить займатися домашнім господарством і дітьми, завдання чоловіка – захищати і забезпечувати сім’ю. Любов до обранця випарується, як тільки той покаже своє слабке місце.

Варто йому оступитися – його розірвуть на дрібні шматочки.

6. Лев – домашня кішка.

Вона володіє красою, витонченістю, м’яким характером, але при цьому вміє полювати. Кішками захоплювалися ще в Стародавньому Єгипті. Сьогодні їх теж підносять на п’єдестал. Жінка-Левиця теж гідна поклоніння.

Це богиня, якій потрібна похвала, лагідні слова і компліменти. Жінки-Леви звикли грати зі своїми жертвами. Перед смертю вони обов’язково її гарненько мучитимуть. Але це тільки в крайньому випадку.

Щоб підкорити серце такої панночки, забезпечте їй затишок і комфорт, якого вона заслуговує.

7. Діва – вовчиця.

Вовки дуже розумні і обережні. Життя зграї завжди зосереджене навколо вовчиці. Її завдання – забезпечити добробут усіх членів «сім’ї». Жінка-Діва теж володіє такими якостями.

До неї тягнуться люди – вони відчувають, що завжди зможуть покластися на Діву, отримати від неї слушну пораду або об’єктивну критику. Але Діва не любить підпускати до себе сторонніх.

Дбайлива і хитра Діва не буде лізти на рожен, вона вважає за краще поступатися, головне – не наражати на небезпеку зграю.

8. Терези – панда.

Так, панда грайлива, забавна і взагалі – дуже мила. Але все одно це хижак. Якщо інші ведмеді вважають за краще харчуватися рибою і м’ясом, то панда вирішила зупинитися на вегетаріанстві.

Жувати бамбук – ось їх головне заняття. На панду неможливо дивитися без розчулення і посмішки на обличчі. Жінки-Терези теж досить мирні істоти. Перш ніж напасти, вони 10 разів подумають.

Терези знаходять спільну мову практично з усіма, ними не можна не захоплюватися.

9. Скорпіон – тигриця.

Зустріч з тигрицею не обіцяє нічого хорошого. Вона небезпечна і непередбачувана. Тигри іноді нападають на людей – без будь-якої причини. Чому так? До цих пір неясно. Жінки-Скорпіони – справжні тигриці.

Вони ніколи не повертаються з полювання без трофея. Їм подобається сам процес, а не результат. Вони не проти повісити на пояс скальп чергової жертви. Навіщо? Заради спортивного інтересу.

Коли жінка-Скорпіон закохується по-справжньому, вона робить вигляд, що є слабкою і беззахисною. Але це удаване.

10. Стрілець – косатка.

Косатку ще називаю китом-вбивцею. У її жертв немає шансів. Вона б’є завжди точно і максимально боляче. Косатки продумують план полювання, проявляючи неабиякий інтелект. Жінки-Стрільці теж здатні на щось подібне.

У них не можна відбирати свободу, в неволі вони стають агресивними, марніють, а потім і гинуть. На волі косатки з радістю спілкуються з людьми. Жінки-Стрільці теж не виносять обмежень, вони дуже шляхетні.

Пам’ятайте: Стрільці не нападуть на вас, якщо ви слабкий і беззахисний. Але якщо зазіхне на їх свободу – стережіться.

11. Козеріг – собака.

Чому собака? Вона дуже віддана, служить людині, охороняє її житло, супроводжує господаря на полюванні, грається з дітьми. Собака в деяких будинках – практично член сім’ї.

Жінка-Козеріг віддана рідним і близьким, заради їх благополуччя вона готова піти на все, що завгодно, їх добре самопочуття для неї найголовніше. Вона все віддасть, аби її сім’ї було добре.

12. Водолій – тхір.

Тхір – мила тваринка з непередбачуваним характером. Така ж і панночка-Водолій. Вона на рівному місці може закотити грандіозний скандал, довести до сліз, влаштувати хаос і безлад.

Водолій – це синонім раптовості. Він атакує швидко і стрімко. Полювання завжди приносить результати. Краще зробити вигляд, що все в порядку. У відносинах з Водолієм ця тактика найбільш корисна. І безпечна для вас.

Ви згодні з такою характеристикою? Знайшли щось спільне?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *