Чарівний запах жінки за Знаком Зодіаку, який вабить за собою всіх чоловіків

Ви збилися з ніг, шукаючи парфум, який гармонійно доповнить ваш образ? Ви хочете знайти такий аромат, який стане вашою «другою шкірою»? Вирішити цю складну проблему допоможуть … зірки!

Шанувальники парфумів кажуть, що слід міняти парфуми з кожним новим коханням. І що, підбираючи для себе новий аромат, ми можемо змінити своє життя. Можливо, парфуми служать одним із способів тонкого налаштування на навколишній світ. Жінка, яка користується парфумами, розширює межі своєї аури і стає сильнішою в енергетичному плані.

Парфуми для Овнів

Для вогняного знаку не існує перешкод. Овни завжди рухаються вперед, не зупиняються на досягнутому і підкорюють будь-які вершини. Ці сильні особистості віддають перевагу класичним аромати з яскраво вираженими запахами. Надихають на нові звершення представників цього знака аромати з нотками цитрусових, м’яти, ялівцю, сандалу. Також Овни тяжіють до деревних запахів, які покращують їх самопочуття і наповнюють енергією.

Парфуми для Тельців

Представники цього знака зодіаку є найбільшими гурманами. Вони оточують себе приємними запахами, обожнюють експериментувати з ароматами і пробувати новинки. Романтичний знак любить природу, тому на їх туалетних столиках часто можна зустріти флакончики з квітково-солодкими ароматами, а також аромати з нотками бергамота, ванілі, кориці і іланг-ілангу.

Парфуми для Близнюків

Близнюки живуть подорожами, вони сповнені новими ідеями і прагнуть взяти від життя все! Для них рай – це квітковий сад, який пахне фіалками, трояндами і конваліями. Їх лідери – легкі квіткові і освіжаючі аромати з нотками цитрусових. Однак близнюки непостійні в своїх пристрастях. Вони із задоволенням спробують модну новинку!

Парфуми для Раків

Цей знак зодіаку любить гармонію, для нього важлива спокійна атмосфера. Оскільки Рак є водним знаком, його представники обожнюють запах морського бризу в поєднанні з освіжаючими літніми квітковими і фруктовими нотами. Їм краще дарувати перевірені часом, класичні композиції.

Парфуми для Львів

Леви – це невичерпне джерело енергії, позитиву і натхнення. Їх прагненням позаздрили б багато! Тому представники цього знаку зодіаку підкреслюють свою вдачу насиченими, яскравими ароматами. Їх запальній вдачі якнайкраще підійдуть парфуми з нотами базиліка, іланг-ілангу, імбиру і пачулі.

Парфуми для Дів

Діви – найбільш цнотливі представники зодіакального небосхилу. Вони обожнюють холодні аромати з терпкими нотами, які підкреслюють їх стриманий характер. А якщо Діви хочуть зануритися в атмосферу романтики і свята – вони вибирають екзотичні запахи. Цьому знаку зодіаку слід звернути увагу на композиції, в яких переважають нотки ісопу, ялівцю, чайного дерева.

Парфуми для Терезів

Цей повітряний знак воліє оточувати себе прекрасним. У будинку Терезів безліч квітів, там завжди панує дух свята і безтурботна атмосфера. Їм подобаються квіткові нотки в ароматах. Роза, фрезія, братики – фаворити знака. Але не чужі Терезам і екзотичні новинки з фруктовими ароматами.

Парфуми для Скорпіонів

Скорпіон – жвавий і незалежний знак зодіаку, який не боїться епатувати натовп і здійснювати ексцентричні вчинки. Якщо він любить – то до кінця життя, якщо ненавидить – то влучно жалить. Втихомирити запальний знак допоможуть парфуми з освіжаючими нотками морського бризу і крижаної води. Також Скорпіони люблять тонкий аромат нарциса. Ця квітка якнайкраще відображає їх сутність. Аромати скорпіона поєднують в собі холодні верхні і чуттєві нижні ноти.

Парфуми для Стрільців

Цей вогненний знак палає оптимізмом і заряджає оточуючих хвилею позитиву. Їх весела вдача має – навколо цих веселунів завжди багато друзів і шанувальників. Вони люблять насичені і оригінальні запахи, які надовго залишаються в пам’яті оточуючих. Це може бути флакончик з освіжаючими морськими нотками, різким ароматом дивовижних квітів або м’яким запахом екзотичних фруктів. Також Стрільців приваблюють нотки іланг-ілангу, майорану і анісу.

Парфуми для Козерогів

Представників цього сузір’я відрізняє почуття відповідальності і гордовитість. Вони стримані, знають собі ціну і завжди досягають вершин. Жінки обожнюють запах камелії. Їй сподобаються духи з ароматом свіжості, стиглих фруктів або квітів. Козероги воліють парфуми, які швидше підійшли б для ділової бесіди, ніж для запальної вечірки.

Парфуми для Водоліїв

Водолій – непримиренний ідеаліст, борець за незалежність і свободу. Він завжди шукає щось нове, сміливо експериментує і зачаровує оточуючих своїм оптимізмом. Тому віддають перевагу елегантним квітковим ароматам (наприклад, троянди або квітів апельсинового дерева). Водоліїв вабить все, що знаменує хвилі, вітер і пригоди. Вони по достоїнству оцінять флакончик освіжаючого або морського аромату.

Парфуми для Риб

Риб відрізняє двоїста натура. З одного боку, вони чуттєві і постійні, з іншого – енергійні і легко справляються з труднощами. Цей знак зодіаку ніколи не встоїть перед запахом лілій і орхідей. Запах мімози пробуджує в них енергію і стимулює на рішучі дії. Їм приємні важкі запахи моху і амрби в невеликих дозах – вони занурюють Риб в світ ніжності і фантазій. М’яким і мрійливим, Рибам сподобаються ненав’язливі запахи, укладені в елегантний флакон.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *