Красива схема для в’язання кардиганів, светрів, жилетів і шапок!

Ще одна цікава модель!

Співвідношення узору складається з 12 петель і 24 рядів. 

Індикатори *-* містять кроки, які необхідно повторювати до кінця ряду.

ТОБІ ПОТРІБНО:

— нитки для в’язання;

-Андре.

ПРОЦЕДУРА:

1. Наберіть стібки: кратне 12 + 6 стібків (для симетрії) + 2 крайових стібка. Для представлення моделі ми використали 20 швів.

2. Ряд 1: 1 підібраний стібок (просто переданий іншому Андрієві, без обробки), решта петель на лицьовій стороні і лише остання петля на виворітній стороні.

3. Ряд 2: 1 петля вгору, 6 петель з виворітного боку, 6 петель з лицьового боку , 6 петель з виворітного боку, 1 петля з виворітного боку.

4. Ряд 3: 1 петля вгору, решта петель на лицьовій стороні і тільки остання петля на виворітній стороні.

5. Ряд 4:   1 петля вгору, 6 петель з виворітного боку, 6 петель з лицьового боку , 6 петель з виворітного боку, 1 петля з виворітного боку.

6. Ряд 5: 1 петля на лицьовій стороні, 8 петель на лицьовій стороні, 2 петлі на лицьовій стороні (з ниткою позаду роботи), 2 петлі на лицьовій стороні , 6 петель на лицьовій стороні, 1 петля на виворітній стороні.

7. Ряд 6: 1 петля вгору, решта петель на виворітній стороні.

8. Ряд 7: 1 петля вгору, 8 петель на лицьовій стороні, 5 петель на лицьовій частині з одного стібка (1 петля на лицьовій стороні, 1 петля на лицьовій стороні, 1 петля на лицьовій стороні, 1 петля на лицьовій стороні, 1 петля на лицьовій частині, лише наприкінці зніміть з голки стібок, з якого вони зроблені; не затягуйте ці стібки сильно, тому що пізніше вам доведеться працювати разом), 5 стібків на лицьовій стороні з одного стібка, 2 стібки на лицьовій стороні * , 6 петель на лицьовій стороні 1 петля на виворітній стороні.

9. Ряд 8: 1 петля вгору, 8 петель на виворітній стороні, 10 петель вгору (ті, що в’язані з 2 петель; нитка перед роботою), 2 петлі на виворітній стороні , 7 петель на виворітній стороні. бік.

10. Ряд 9: 1 петля вгору, *6 стібків на лицьовій стороні, перехрестіть наступні 2 стібки та 5 стібків, виконаних з одного стібка, залишаючи нитку позаду роботи (перенесіть 5 стібків, виконаних з одного стібка, на праву голку та видаліть 2 стібки, розташовані перед ними, з ліву голку, потім поверніть їх на задню частину виробу та перенесіть 5 петель назад на ліву голку), пров’яжіть разом 5 петель на правій стороні, 2 петлі на лицьовій стороні, перехрестіть наступні 5 петель, виконаних з одного шва і 2 стібки після них, залишаючи нитку за роботою (пропустіть 2 стібки на праву голку та зніміть 5 стібків на ліву голку, потім візьміть їх назад на неї перед роботою та перенесіть 2 стібки назад на ліва голка), 2 петлі на лицьовій стороні, 5 петель разом на лицьовій частині зліва *, 6 петель на перед, 1 петля на виворіт.

11. Ряд 10: 1 петля вгору, решта петель на виворітній стороні.

12. Ряд 11: 1 петля вгору, решта петель на лицьовій стороні і тільки остання петля на виворітній стороні.

13. Ряд 12: 1 петля вгору, решта петель на виворітній стороні.

14. Ряд 13: 1 петля вгору, решта петель на лицьовій стороні і тільки остання петля на виворітній стороні.

15. Ряд 14: 1 петля вгору, 6 петель на лицьовій стороні, 6 петель на виворітній стороні , 6 петель на лицьовій частині, 1 петля на виворітній стороні.

16. Ряд 15: 1 петля вгору, решта петель на лицьовій стороні і тільки остання петля на виворітній стороні.

17. Ряд 16: 1 петля вгору, 6 петель на лицьову сторону, 6 петель на виворіт , 6 петель на лицьову сторону, 1 петлю на виворітну.

18. Ряд 17: 1 петля вгору, 2 петлі на лицьовій стороні, 2 петлі вгору (ниткою позаду роботи), 8 петель на лицьовій стороні , 2 петлі на лицьовій частині, 2 петлі вгору (ниткою позаду робота), 2 петлі на перед, 1 петля на виворіт.

19. Ряд 18: 1 петля вгору, решта петель на виворітній стороні.

20. Ряд 19: 1 петля вгору, 2 петлі на лицьовій стороні, 5 петель з однієї петлі, 5 петель з однієї петлі, 8 петель на лицьовій стороні , 2 петлі на лицьовій стороні, 5 петель з однієї петлі, 5 петель з одного стібка, 2 петлі з лицьового боку, 1 петля з виворітного боку.

21. Ряд 20: 1 петля піднята, 2 петлі з виворітного боку, 10 петель, піднятих ниткою перед роботою, 8 петель з виворітного боку , 2 петлі з виворітного боку, 10 петель, піднятих ниткою. на лицьовій стороні роботи 2 петлі з виворітного боку, 1 петля піднята.

22. Ряд 21: 1 петля вгору, 2 хрестоподібні петлі та 5 петель, пророблені з одного стібка, 5 петель разом на лицьовій стороні справа, 2 петлі на лицьовій стороні, 5 хрестоподібних петель, пророблені з однієї петлі та 2 петель знайдено після них, 2 петлі на лицьовій стороні, 5 петель разом на лицьовій стороні зліва, 6 петель на лицьовій стороні , хрестик 2 петлі та 5 петель, в’язаних з одного шва, 5 петель разом на лицьовій стороні праворуч, 2 петлі на лицьовій стороні, 5 петель хрестом, пророблених з однієї петлі та 2 петель після них, 2 петлі на лицьовій стороні, 5 петель разом на лівій передній частині, 1 петля на виворітній стороні.

23. Ряд 22: 1 петля вгору, решта петель на виворітній стороні.

24. Ряд 23: 1 петля вгору, решта петель на лицьовій стороні і тільки остання петля на виворітній стороні.

25. Ряд 24: 1 петля вгору, решта петель на виворітній стороні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *