Дитина зупиняється, щоб обійняти бродячих цуценят, думаючи, що за нею ніхто не стежить 

Якби всі люди світу мали таку ж доброту й безкорисливість, як дитина , планета була б кращою. Для них немає зла, настільки, що, якби могли, вони б допомогли всім душам на світі. У відео, знятому в Грозному, Чечня, маленький хлопчик на ім’я Ібрагім був знятий, коли він робить одну з найкрасивіших речей, які ви можете побачити у своєму житті. Одного разу, як і багато інших, коли дитина йшла до школи, він зустрів собакблукає по вулиці. Подумавши, що за ним ніхто не стежить, Ібрагім зупинився і вирішив тепло обійняти собак. Коли він збирався йти, він повернувся і повернувся, щоб востаннє обійняти собак. Все знімала подруга сім’ї, яка, не вірячи власним очам, була зворушена цією сценою.

Авторство: Youtube/ @iHeart Animals

Цей малюк обов’язково стане чудовою людиною, коли виросте. Ми знаходимося в Грозному, Чечня, де одного разу, як і багато інших, Ібрагім, місцева дитина, йшов до школи, коли на вулиці пройшов повз двох бродячих собак.

Обійми, які йдуть від серця

зворушений ними, Ібрагім подумав сильно обійняти його, думаючи, що ніхто не спостерігає за ним. Проте свідком усієї ніжної сцени змогла стати місцева жінка, а також подруга родини, яка також записала її на телефон.

Авторство: Youtube/ @iHeart Animals

Коли Ібрагім збирався йти, він розвернувся і повернувся, щоб востаннє обійняти собаку, давши великий урок людяності всьому світу. Потім відео було викладено в мережу, де йому вдалося вкрасти серця тисяч людей.

«Це Ібрагім. Він ходить до школи з моєю дочкою і допомагає їй нести сумку. Він дуже хороший хлопець».розповідає жінка, яка забрала дитину.

«Світ був би набагато кращим, якби ми могли дивитися на нього очима дитини і любити навіть серцем дитини»пише користувач під фільмом.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *