Тест на підсвідомість. Яку фігуру при першому погляді вирізняєте з фону?

Сприйняття малюнка як тест.
Яку фігуру при першому погляді вирізняєте з фону?

Що у вас вийшло, друзі?

1. Якщо ви виділили на картинці коріння, значить ви інтроверт. Критику завжди сприймаєте спокійно і беземоційно. Для вас це конструктивні зауваження, поради, які можна взяти до уваги, щоб удосконалити себе.

Якщо хтось спробує зачепити вас, несправедливо звинувативши, у нього не вийде, тому що ви навіть не помітите підступу.

Ваше життя дисципліноване й організоване. Ви намагаєтеся жити злагоджено, дотримуючись розпорядок дня і слідуючи наміченим планам.

Ви розвиваєте в собі волю і моральні принципи. Добиваєтеся чого хочете, якщо тільки не йдете напролом.

Зовні ви виглядаєте досить смиренною людиною. А все тому, що будь-які життєві ситуації оцінюєте з позиції здорового глузду.

2. Якщо ви розгледіли дерева, значить ви екстраверт. Ви дуже щирі з оточуючими, а в стосунках віддані і вірні. Того ж ви чекаєте у відповідь. У спілкуванні досить ввічливі, але ніколи не дозволите сісти собі не шию.

Чекаючи від людей більшого, ви стаєте вимогливими. Щоб заслужити вашу довіру іноді доводиться дуже постаратися.

3. Якщо ви побачили губи, значить ви амбіверт. Ви вмієте долати життєві труднощі, але все ж намагаєтеся їх обходити стороною.

Ви справедливо мудрі, але як людина досить наївні. Все через те, що надмірно і сліпо довіряєте людям. Ви намагаєшся бачити в них тільки хороше.

Той, хто вважає вас слабовольною людиною, помиляється. Ви просто дуже добрі. А доброта – це не слабкість. Це ваше надбання.

До вас завжди можна звернутися за допомогою і за порадою. Ваші друзі знають про це і цінують у вас цю якість. Постарайтеся тільки, щоб корисливі люди нею не користувалися.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *