Диктатори! 5 знаків зодіаку, які контролюють чоловіка в усьому

Цих дамочок називають «генералами у спідниці», їх побоюються чоловіки, які віддають їм всю зарплату і заради них перейменовують знайомих в телефонній книжці – хто вони, жінки-диктатори серед знаків зодіаку? Тільки не показуйте їм цю статтю – дами з залізним характером ненавидять, коли їх в чомусь дорікають.

1.Скорпіон

Заслужене перше місце. Це ті ще ревнивці і загравати з їх почуттям власної гідності не дозволено нікому. Жінки-Скорпіони завзято охороняють, все що завоювали (саме так!) І вважають своїм, включаючи кохану людину. Чоловік такої жінки може зловити себе на думці, що, сам того не помічаючи, виконує всі її накази. Чи це не чистої води самовладдя?

2. Лев

Ці жінки не терплять недбалого ставлення до власної персони і при спробі ухилитися від відповіді, ви ризикуєте нарватися на скандал. Левиці – королеви драми і дуже горді, щоб покірно приймати чужу точку зору. Обережно, відкритий вогонь!

3. Козеріг

Прискіпливий Козеріг – це матуся, яка піклується про своїх близьких надміру. Вона погано орієнтується в умовах безладу і хаосу і тому не терпить подібне в своєму будинку. Ви будете добре інформовані про те, що вам варто носити, говорити, з ким спілкуватися. І не раз. Непослух буде каратися образами і відчуженням.

4. Телець

Ще один ревнивий і владний земний знак, представники якого дуже прямолінійно розуміють будь-яку ситуацію. Якщо ваша точка зору не збігається з тельцем, вам буде коштувати поту і крові переконати цей впертий знак. Жінка-Телець буде реагувати агресією, якщо те, що на її думку вважається очевидним, не виконується або розуміється перекручено.

5. Рак

А ось Раки – це приховані тирани, керуючі вашими емоціями. Вона розпитає всіх ваших друзів і колег про вас, встановить за вами стеження, але виду не подасть. Просто в один прекрасний день викладе вам на стіл всі факти і не залишить шансу відкрутитися навіть від найменших проступків.

Якщо ваша дружина тримає вас в їжакових рукавицях, не бійтеся давати їй відсіч – любіть, не дивлячись ні на що! Адже навіть жінка-диктатор здатна розтанути, якщо по відношенню до неї проявляють турботу і увагу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *