8 несподіваних жіночих якостей, які реально заводять чоловіків

Все значно цікавіше, ніж здається на перший погляд …

Ви ніколи не замислювалися про те, які жіночі якості здатні привабити чоловіка більше, ніж що-небудь ще? Крім зовсім вже очевидних. Виявляється, у жінок безліч інших непомітних з першого погляду якостей, які, цілком здатні викликати зацікавленість у чоловіків … А може, і не тільки інтерес.

Отже, нижче ви знайдете 8 якостей, деякі з яких можуть вас здивувати …

1.Уміння зробити перший крок

Вам напевно відомий цілком типовий стереотип про те, що, мовляв, перший крок до відносин завжди повинен робити чоловік, і крапка. Однак на дворі зараз не 19, і навіть не 20 століття, і нам пора б уже прийняти, що в сфері флірту немає, та й не може бути ніяких чітко встановлених правил – це ж все-таки не кодекс законів.

Більш того, якщо ви підете ва-банк і самі зробите цей перший крок щодо вподобаного вами чоловіка, це цілком здатне залишити у нього незабутнє і позитивне перше враження! В якомусь сенсі це навіть «заборонений прийом», тому що це ставить вас в позицію сили, дозволяючи задавати тон відносин.

Чоловікам подобається, коли їх хочуть, так скористайтеся ж цим!

2. Уміння дивитися йому в очі

Якщо у вас немає проблем з тим, щоб під час розмови з хлопцем дивитися йому прямо в очі, це здатне багато чого сказати про вашу впевненість у собі. Впевненість – це сексуально. Це вагомий козир у грі спокушання … якщо ви знаєте, про що я.

3. Пристрасть до відеоігор

Так-так, все вірно. Хоча б легкий інтерес до світу відеоігор, а вже тим більше вміння в них грати – це настільки, на думку чоловіків, рідкісна якість в жінках, що вона миттєво збуджує у них інтерес. Знаєте, є щось привабливе в дівчині, яка сидить перед екраном телевізора з джойстиком в руках і кричить «Ура!», завдаючи особливо вдалий удар.

Як не дивно, але більшість чоловіків дуже приваблюють «хлоп’ячі» захоплення у вельми жіночних в усьому іншому дівчат. Так що, навіть якщо ви невеликий любитель відеоігор, чому б вам не спробувати в щось пограти? Можливо, вам це навіть сподобається … А вже вашому хлопцю або чоловікові це сподобається беззастережно.

4. Любов до червоного в одязі … і не тільки

Ах … червоний колір …

Це сміливий і дуже насичений колір, і він сприймається чоловіками відповідно. Чи то яскраво-червона помада або розкішно червона білизна, ви можете бути впевнені – цей вибір кольору не залишиться непоміченим. Червоний колір завжди пов’язували з сексуальністю, і якщо ви хочете привернути до себе вподобаного чоловіка, вибирайте червоний колір – не помилитеся.

Це, звичайно, зовсім не означає, що ви повинні зображати Мелісандру з «Ігри престолів», але якщо ви всього лише будете робити акцент червоним кольором то тут, то там … Це здатне призвести неймовірно сильне враження.

5. Несподівані поцілунки

Якщо ви доповните попередній пункт ще й деякою грайливістю, це також здатне заінтригувати представників протилежної статі. Рідко хто буває проти раптового пристрасного поцілунку … просто тому, що вам захотілося! Повільний, жаркий і пристрасний поцілунок в губи … З цього починаються найпотаємніші бажання більшості чоловіків (ви знаєте, які бажання).

Так що, якщо під час побачення ви відчули себе більш грайливо, ніж зазвичай, не стримуйте себе, і хай хвиля пристрасті несе вас вперед! Покажіть йому, хто тут головний насправді! Чоловікам подобається, коли жінка проявляє ініціативу – саме тому, що вони рідко це роблять.

6. Ніжні дотики

Помилково було б вважати, що ніжних дотиків і теплих дотиків бажають тільки дівчата. Чоловіки теж хочуть ніжності і тепла – навіть якщо в цьому ніколи не зізнаються! Легкий дотик до плеча, ніжний поцілунок в шию, або, скажімо, міцні обійми на людях або за закритими дверима … Іноді цього виявляється досить, щоб чоловік ніяк не міг викинути вас з голови, мріючи опинитися поруч (бажано, в ліжку). Не бійтеся показувати чоловікові свою ніжну і вразливу сторону душі.

7. Уміння готувати

Секундочку … Не варто з обуренням закривати статтю і протирати руки вологою серветкою. Ніхто не говорить вам, що ви повинні ставати стереотипною домогосподаркою (якщо ви самі цього не хочете). Зовсім ні. Але навіть якщо ви, як і ваш партнер, найближчим часом прагнете тільки до кар’єри, вам все одно слід тримати в рукаві пару-другу рецептів коронних страв. Ну, ви знаєте, щоб в потрібний момент вразити вашого чоловіка так, щоб він захоплено впав до ваших ніг.

У багатьох народів є приказка «Шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок», і вона абсолютно вірна.

8. Уміння завести його одними повідомленнями так, щоб аж дим пішов

Обмін повідомленнями може з часом перетворитися в суху і чергову розмову рівня «як у тебе справи?» Так що, щоб злегка пожвавити листування, ви цілком можете час від часу писати йому про свої сексуальні і романтичні плани в його відношенні.

Щось на кшталт: «А давай сьогодні ввечері влаштуємо марафон« Ігри престолів ». Прямо в ліжку. Як думаєш, чи знадобиться нам одяг? »

Або, скажімо: «Знаєш, а я тільки що з душу … Думаю про тебе».

Ну, загалом, ви зрозуміли. Грайливий і навіть трішки вульгарні повідомлення, відправлені коханій людині на роботу, здатні додати родзинку (а то і перчинку) в будь-романтичні стосунки.

Кілька слів наостанок: будьте собою, будьте безпосередні, будьте впевнені в собі і не забувайте про свою грайливу і спокусливу сторону. І тоді ви будете втіленням бажань більшості чоловіків … І навіть трішки більше.

Наповніть своє життя пристрастю!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *