Веселий гороскоп: скоріше дізнайся, яка героїня з казки відповідає твоєму знаку Зодіаку

Безсумнівно, в кожній жінці є щось казкове і загадкове. Швидше ж дізнайтеся, яка героїня з казки відповідає вашому знаку Зодіаку.

Козероги

Жінки-Козероги мудрі і наполегливі. Їх уособлюють з образом Баби Яги. Але нехай це не здається дивним.

Баба Яга допомагає тим, хто попадається на її шляху, стати краще, підприємливіше, сміливіше. Вчить шляхетності і вірності коханим.

Водолії

Нехитра і смілива Червона Шапочка: ось хто Водолії. Представниці цього знаку прямо йдуть до поставленої мети, навіть не замислюючись про можливі небезпеки. Чоловікам вони здаються простачками, яких легко обвести навколо пальця. Але горе тому, хто спробує це зробити. Прямолінійність Водоліїв допоможе легко поставити хитруна на місце.

Риби

Казковий персонаж Риб – це чуйна, жіночна Русалочка. Якщо поруч з нею буде чоловік, здатний оцінити жертовність і благородство, Русалочка зробить його по-справжньому щасливим.

Овни

Жінок-Овнів можна порівняти з Гердою з «Снігової Королеви». Вони зможуть подолати всі труднощі на шляху до поставленої мети. Якщо супутник життя буде таким же наполегливим і сміливим, ця парочка гори може звернути. Їх напевно буде чекати благополучне успішне життя.

Тельці

Працьовиті Попелюшки-Тельці не шукають легких шляхів. Часто їх спокійна наполегливість винагороджується несподіваними приємними подарунками долі.

Близнюки

Милі жінки цього знака намагаються бути сильними. Але нічого не виходить. Тому що вони, по суті, Дюймовочки. Їх ніжність і душевна беззахисність часто грають на руку неохайним людям. Близнюкам треба бути дуже обережними у виборі друзів і коханих.

Раки

Немов добрі феї, жінки-Раки зроблять щасливим кохану людину. Вони оточать увагою, турботою. Ненав’язливо підштовхнуть до правильного рішення, допоможуть зробити кар’єру і будуть опорою навіть сильному чоловікові.

Леви

Левиці за знаком Зодіаку в життя справжні Василини Премудрі. Вони, звичайно, пригнічують авторитетом і наполегливістю. Але дійсно знаходять самі правильні шляхи.

Діви

Казковий персонаж цього знака – Мальвіна. Бездоганна, чарівна, мила. Але іноді така зануда!

Терези

Білосніжки-Терези завжди шукають і знаходять життєву гармонію. З будь-якого невдахи витягнуть назовні кращі якості і навчать правильно ними користуватися.

Скорпіони

Якщо поруч з цією Лисицею Алісою не опиниться сильного і підприємливого партнера, будь-яким іншим вона швидко навчитися маніпулювати.

Стрільці

Справжні Царівни-жаби. Варто до них поставитися по-людськи, і Стрільці відразу стануть ідеальними дружинами.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *