Форма нігтя розповість все про твій характер

Характер людини визначається різними факторами. Дізнатися його можна з її поведінки, почерку, імені, кольору волосся і навіть форми нігтів.

Подивіться на картинку і прочитайте опис характеру, виходячи з представлених форм нігтів.

1. Якщо ваші нігті мають довгу прямокутну форму,

то значить ви творча і відкрита для всього нового людина. У вас хороша і весела вдача. Там де ви, завжди панує гарний настрій. Але не варто посилено копатися в дрібницях, а інакше можна пропустити найважливіше і не побачити загальної картини.

2. Власниці широких плоских нігтів

чесні перед усіма і практично ніколи нічого не приховують. Для них на першому місці – правда і вони ніколи не скажуть нічого на догоду людині. Такі люди ставлять перед собою конкретні цілі і досягають їх. Але хтось вважає це нетерплячістю.

3. Круглі нігті говорять про те,

що їх господар спокійна і трохи відчужена від цього світу людина, що живе своїм темпом. Рішення вона приймає, грунтуючись на тверезий розум і холодний розрахунок, а не на емоціі. Почуття ж знаходяться під строгим контролем.

4. Людина з квадратною формою нігтів

досить смілива і ризикована, володіє лідерськими якостями. Це серйозна особистість, з думкою якого всі звикли рахуватися. Навколишні можуть називати її “сухарем” через закритість і віддаленість від людей.

5. Людей з трикутною формою нігтів

можна назвати геніями. Це винахідники і творчі особистості, які звикли до перфекціонізму. Як правило, оточуючі ними захоплюються.

6. Мигдалеподібна форма нігтів

говорить про м’який і добродушний характер свого володаря. Вони готові піти на все заради спокою і щастя своїх близьких. Такі люди швидко і ефективно приймають рішення в різних питаннях, за що їх і цінують оточуючі.

7. Володарі змішаної форми нігтів

амбітні і працьовиті люди, які для досягнення своїх цілей розширюють зону свого комфорту.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *