8 найкращих жіночих імен-оберегів

Ім’я відіграє важливу роль в житті чоловіків і жінок, і як губка вбирає і акумулює досвід попередніх поколінь, впливаючи на характер. Це магічний оберіг особистості, код долі, який визначає особливості життєвого шляху. Не дарма кажуть: «Як корабель назвеш, так він і попливе». Крім того, що ім’я впливає на характер людини, воно також захищає як амулет або оберіг.

Значення імені в долі людини

Коли в родині народжується немовля, батьки стають перед дилемою – вибору імені для дитини. Адже крім звучання, важлива його енергетика і символіка. Існує давня традиція давати дитині два імені, одне – мирське, інше – таємне, тільки для близьких. Таким способом батьки захищали дитя від пристріту, псування або інших впливів чорної магії. На Русі справжнє ім’я новонародженого ховалося до певного моменту, а дитя називали іншими лагідними словами, щоб ввести в оману злі сили.

Серед жіночих імен сильними прийнято вважати ті, що мають чоловічий варіант, а також імена, в складі яких буква «р», наприклад: Ярослава, Руслана, Антоніна. Вони стануть надійним оберегом для дівчаток.

Отож, 8 найкращих жіночих імен-оберегів

Олександра – грецьке ім’я

Дослівно перекладається як «захисниця», «мужня». Вона стійко долає проблеми на життєвому шляху, сильна духом. У ній гармонійно поєднується чоловіче начало і жіноча елегантність. Тому навколишні помічають суперечливість в характері Олександри. За життя вона максималіст, їй потрібно все або нічого. Це допомагає досягати успіху і результатів.

Дарина (Даша)

Такі дівчата зазвичай дуже веселі, легкі в спілкуванні.
Жіночий варіант перського імені Дарій. З давньоперсидської мови перекладається як «переможниця», а також означає «власниця блага». Даринам властива легкість в спілкуванні, спокійний і веселий характер, артистизм. Вони розумні, але працьовитості і посидючості не вистачає. Попри це по життю їх супроводжує успіх і достаток.

Маргарита – «перлина»

Вміє досягати поставлених цілей. Вона завзята, самостійна, вміє долати труднощі і перешкоди. Їй властива сила характеру, самокритичність і прямолінійність. Маргарита – ділова і успішна, з аналітичним складом розуму. Езотерики стверджують, що це ім’я має сильну світлу ауру, яка немов щит, оберігає жінку все життя.

Варвара – «захищена»

Четверте за своєю силою жіноче ім’я. За однією з версій воно індоєвропейського походження, а корінь «вар», який повторюється два рази, означає «захист». Незважаючи на грубувате звучання і негативну асоціацію зі словом «варвар», це ім’я набуває популярності. І не дарма, адже його власницям властива твердість характеру, розсудливість, спокій. Їх називають улюбленцями долі, улюбленцями Фортуни – фортуні Варвар можна позаздрити.

Валерія – «міцна»

Такі дівчата досягають лідерства і перемог через свою внутрішню силу. Ім’я Валерія з латинської перекладається як «сильна» або «могутня». Сила Валерії не фізична, а духовна, внутрішня. Перешкоди на своєму шляху вона долає стійко і цілеспрямовано. Вона лідер і переможець. Валерії притаманна мінливість, імпульсивність і непередбачуваність. Саме ім’я дає жінці силу і живить енергією протягом життя.

Віра – «служіння богу»

Ім’я Віра так дослівно і перекладається. Його власниці розважливі, практичні, стримані і вдумливі. Ілюзії і фантазії не для них. Віра – реалістка і правдолюб. Часом жорстока і непохитна. Вона вірить тільки у справи, і рішення приймає керуючись розумом, а не інтуїцією. Здоровий глузд, завзятість і енергетика імені призводять до успіху дівчини Віри.

Вікторія – “Переможниця”

Перемога і Вікторія – слова-синоніми. Ім’я латинського походження. Дівчина з ім’ям Віка – переможниця по життю. Головні риси характеру: наполегливість, впертість, доброта, щирість. Вікторія дружелюбна і товариська. Власні якості та сили вона спрямовує на досягнення поставленої мети. Прагнення до перемоги і чоловічий склад розуму призводять до успіху.

Катерина – «чиста», «непорочна»

У дівчині на ім’я Катя об’єднуються інтуїція і розум, багата уява і високий інтелект. Вона імпульсивна, самолюбна і впевнена в собі на 100%. Це оберігає Катерин від втрат і фіаско. Катерина схильна до самопізнання і саморозвитку. Для оточуючих вона вихована, добра, тактична, але з важким характером. Енергетичний заряд імені допомагає Катерині впоратися з труднощами.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *