Мова тіла: 17 ознак того, що ти йому дуже подобаєшся

Слова можуть обдурити, а ось підсвідома мова тіла – ніколи. Ось явні ознаки того, що він до тебе небайдужий. Запам’ятовуй!

Експерт з мови тіла, психолог Патті Сміт, має тридцятирічний досвід роботи з сигналами тіла і може сказати напевно, коли мова людини розходиться з її справжніми почуттями. Вона склала список головних тілесних сигналів того, що хлопець відчуває до тебе симпатію.

1. У нього великі зіниці.

Є дві причини (наркотичні речовини ми в розрахунок не беремо) розширених зіниць у хлопця: або ви з ним перебуваєте в досить темному місці, або … ти йому подобаєшся.

«Розширення зіниць – це мозкова реакція на об’єкт, який викликає бажання і до якого хочеться наблизитися», – коментує експерт.

2. У нього підняті брови.

Люди часто використовують цей сигнал підсвідомо, щоб побільше відкрити очі – це відбувається тоді, коли їм подобається те, що вони бачать. Якщо ти помітила, що він трошки підняв брови під час бесіди з тобою, знай: він зацікавлений в тобі і в темі вашої розмови.

3. Він показує передні зуби.

«Чоловіки перестають посміхатися широко «на весь рот», оголюючи зуби, десь у віці 5-6 років. Пізніше подібна усмішка з’являється на їх обличчі тільки в одному випадку – якщо вони насправді щасливі », – говорить Патті Сміт.

Також вона додає, що хлопець може лише злегка посміхатися під час перших побачень і на початковій стадії флірту, але якщо він перестане ховати від тебе зуби, це можна тлумачити, як сигнал сильної симпатії і … відчуття справжнього щастя поруч з тобою. Ура!

4. Він облизує губи

Патті каже: «Коли людину приваблює хтось або щось, у неї починається підвищене слиновиділення. Щоб з цим впоратися, він може інстинктивно стиснути губи або швидко їх облизати ».

Підвищене слиновиділення явна ознака того, що він до тебе не байдужий.

5. Він посміхається не тільки ротом

Справжня, не награна посмішка охоплюють не тільки рот, а все обличчя. Піднімається лоб, з’являються зморшки біля очей, навіть самі очі сміються. Якщо чоловік посміхається тобі саме так, це хороший знак – йому з тобою дуже комфортно.

6. Він «гуляє» очима по твоєму обличчю, а не дивиться тільки в очі.

Ми любимо, коли погляди зустрічаються, не відриваються одне від одного і навіть не замислюємося над тим, що багато хлопців соромляться прямого зорового контакту з дівчиною, яка сподобалася. Тому у Патті є правило: якщо 80% часу вашого спілкування хлопець дивиться на твої губи і ніс, а не в очі, ти йому явно подобаєшся!

7. Він робить глибокий вдих, коли бачить тебе.

Так, хлопцям необхідний кисень! А тепер серйозно: він підсвідомо глибоко вдихає, при цьому автоматично втягується живіт і випинаються груди, що робить його більш мужнім в твоїх очах.

«Це закладено в нас еволюційно: широка грудна клітка і вузька талія у чоловіка – робить його більш бажаним і затребуваним серед жінок. Іншими словами, цим жестом він просто намагається тебе привабити », – говорить доктор Сміт.

8. Він нахиляється до тебе, коли ти говориш.

В галасливому барі або клубі цей знак може не мати особливого підтексту, але на нього варто звернути увагу, якщо хлопець прекрасно тебе чує, але все одно подається назустріч. Це говорить про те, що він зацікавлений в твоїх словах і в тобі теж.

9. Він ставить «руки в боки» і випинає лікті в сторони.

Така поза демонструє, що чоловік намагається займати максимально багато місця в просторі і продемонструвати фізичну перевагу над іншими представниками сильної статі.

Поза говорить про те, що хлопець шукає уваги, а якщо він розгорнутий в твою сторону, то він чекає її від тебе.

10. Він легенько торкається до твого рукава або знімає ниточку з плеча.

Доктор Сміт коментує це так: «Якщо хлопець знаходить невинний привід, щоб ініціювати з тобою фізичний контакт, це означає, що він просто хоче побачити твою реакцію на його дотик. І незалежно від твоєї «відповіді», це вірний знак того, що він хоче бути до тебе ближче ».

11. Він сидить з розсунутими ногами.

З одного боку, так хлопець демонструє свою мужність, а з іншого, – вразливість і довіру, що чітко сигналізує про його готовність тобі відкритися і краще за тебе пізнати.

12. Його таз «дивиться» в твою сторону.

«Це один з найбільш чітких сексуальних сигналів: якщо чоловік розгортає таз в твою сторону, він … тебе хоче, ну а якщо, навпаки, то, швидше за все, ні», – говорить Патті.

13. Пальці його ніг «вказують» на тебе.

Ноги – та частина тіла, яка видає несвідомі емоції однією з перших.

«Як правило, ноги вказують туди, куди хоче йти серце. Почни звертати увагу на ступні хлопців – тобі буде легше помітити їх прихильність до себе », – каже психолог.

14. Він човгає ногами, коли ви розмовляєте.

Патті вважає це очевидним сигналом того, що хлопець хоче непомітно до тебе наблизитися. Заохоть його в цьому хоч трохи!

15. Він торкається до свого кадика, шиї.

Область горла символізує спілкування і вразливість. Якщо він час від часу торкається до неї в розмові, то, ймовірно, зацікавлений і хоче справити на тебе гарне враження. Проте, тут дуже важливий контекст: іноді цього жесту навчають на курсах пік-апу, так що, в залежності від особистості співрозмовника, такий сигнал може говорить про лицемірство і непорядність.

16. Коли він тримає тебе за руку, то сильно притискає свою долоню до твоєї.

Триматися за руки можна абсолютно по-різному, а саме цей жест говорить про бажання з’єднатися з тобою, причому на всіх рівнях.

Якщо він взяв тебе за руку, значить хоче з’єднатися з тобою в усіх відношеннях.

17. Він торкається до твого передпліччя, коли щось тобі розповідає.

Його меседж чіткий і ясний: він відчайдушно хоче твоєї уваги і хоче, щоб ти його почула – в прямому і переносному сенсі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *