Коли Вам не відповідають взаємністю – відповідайте взаємністю

Ми можемо витратити багато сил і часу на те, щоб завоювати увагу об’єкта своєї симпатії. Але немає гарантії, що ми доб’ємося взаємності. Виникає питання: чи варто витрачати себе на людину, яка абсолютно до нас байдужа? Якщо немає цієї самої взаємності?

Знаєте, мене завжди дивувало те, як, наприклад, хтось починає щосили «добувати» собі кохання і взаємність від когось, хто подобається, але при цьому постійно натикаючись на стіну його байдужості до тебе, він все одно продовжує це робити …

Перестаньте триматися за того, хто не тримається за Вас!!!

Навіщо постійно вичитувати всі ці поради про те “як зробити так, щоб сподобатися тому, кому до вас немає ніякого діла”, навіщо витрачати на це свій час, сили і нерви? Подумайте про те, а звідки у вас взагалі взявся цей мазохізм і бажання за всяку ціну сподобатися тому, хто абсолютно у вас не зацікавлений?

Чому б вам не почати трохи більше поважати себе і свій час, і тому, якщо ви бачите, що симпатія і почуття є тільки у вас, а у вашого “об’єкта бажань” – навіть близько всього цього немає, то, значить, пора вже відповісти йому взаємністю, а саме – йти собі далі і знати, що Ви обов’язково ще зустрінете того, хто так само буде зацікавлений в вас, як і Ви в ньому.

А ще спробуйте звернути увагу на тих, хто звертає увагу на вас. Можливо, у вашому оточенні вже давно є людина, у якої дійсно є щирі почуття до Вас … Подумайте про це. Адже, саме взаємність є запорукою щасливих і гармонійних відносин. Тому перестаньте триматися за того, хто зовсім не тримається за Вас.

Хто не дорожить Вами. Не робіть з такої людини сенс свого життя. Це доставить вам багато болю в кінці-кінців. Адже все має бути взаємно, інакше, все це не спрацює. Можливо, не так просто буде запам’ятати щось хороше про цю людину, яка не відповіла вам взаємністю, адже ми часто неначе відчуваємо себе в боргу перед тим, хто подарував нам прекрасні емоції і почуття любові, навіть якщо не взаємної.

Ми ніби хочемо “віддати борги”, тому легше забути все це і згадувати тільки погане про цю людину, тим самим “записуючи в боржники” перед нами вже її саму. Але кожна людина, яка з’являється в нашому житті – з’являється не просто так, це наш Учитель, який подарує нам безцінний досвід. Вчіться бути вдячними.

Вдячність наче розширює ваше серце і дозволяє приймати в нього ще більше добра і кохання, тепер уже взаємного. Тому відпустіть образу на цю людину і не кажіть мені, що не можете цього зробити, адже це означає ще й те, що вам просто ще й подобається бути в такій ось вигідній ролі “бідної нещасної жертви нерозділеного кохання”, яку всі навколо шкодують. Але жалість, вже повірте, це не найкраще і далеко не найбільш ресурсний стан і почуття.

Тому вчіться брати відповідальність за себе, своє життя і все, що в ньому відбувається. Це тільки ваша “зона відповідальності”. Будьте в “потоці”, тобто вмійте управляти і направляти в правильне русло свою енергію. Наповнюйте себе в 4-х сферах: фізичнії, емоційнії, духовнії та ментальнії і тоді ви будете прекрасно себе почувати.

Все буде змінюватися навколо вас на краще, адже ви будете “освітлювати” своєю енергетикою все навколо і ніби “заряджати” простір навколо вас.

Вчіться заряджатися позитивними емоціями від буденних речей, довіряти Всесвіту і Богу, дякувати за все, адже все на краще, відпускати і просто розслаблятися і кайфувати. Це важливо.

І на завершення, розповім Вам 5 “золотих правил” любові до себе:

1. Чути себе, свої бажання і потреби.

2. Обмежити спілкування з людьми, які негативно на вас впливають і взагалі тягнуть вас вниз.

3. Не шукати себе, а створювати і перестати вже нарешті ховатися від себе і своїх бажань, своєї сутності і своєї душі.

4. Ніколи не думати про себе погано, хоча б іноді “вимикайте” свого “внутрішнього критика”.

5. Доглядайте за своїм тілом і душею (спорт, правильне і здорове харчування по можливості, хороші книги, прогулянки, люди навколо вас, позитивні думки, установки і переконання).

Не забувайте, що у вас велика душа, тому нічого не бійтеся і не дайте нікому переконати вас у зворотному. Прийміть рішення любити себе і що все в цьому світі для вас, адже так воно і є, і ось тоді на ваше рішення і прийде ваш результат в життя. Удачі Вам!

Автор: Вікторія Кірста

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *