Ваш характер у вас на обличчі: як прочитати людину з першого погляду

Напевно, вам часто говорили: “Та в тебе це на обличчі написано”. І насправді в цьому виразі є частка правди. Адже читанням по обличчю користувалися з найдавніших часів. І тут грає роль кожна дрібниця, кожна складка або вигин.

Ми пропонуємо вам пройти міні-курс з читання по обличчю, щоб в подальшому краще орієнтуватися в тонкощах людської психіки.

Традиційно вважається, що ліва сторона обличчя відображає характер особистості, а права – її емоції. Але крім цього, слід так само розглядати кожен “пункт” окремо.

Наприклад, високий лоб може говорити про те, що людина володіє неабияким розумом, тоді як низький і вузький лоб характеризує людину з хитрої і підлої сторони.

А ось великі очі навпаки свідчать про внутрішну впевненість і чесність. Якщо куточки очей опущені вниз – то, людина швидше за все не любить виділятися з натовпу і вважає за краще спокійне життя. А ось якщо дивляться вгору – говорять про чесність їхнього власника.

За носом можна зрозуміти про інтелектуальні особливості індивіда. Якщо ніс короткий, то на людину можна покластися і довіритися, а ось довгий ніс вказує на те, що особистість має високий рівень відповідальності.

Несиметричний ніс може розповісти про неймовірні творчі здібності володаря, а гострий ніс – за жіночність і любов до мистецтва.

Широкий рот вказує на щедрість людини, а маленький – на тонку і ніжну натуру. Якщо ж у людини верхня губа більше нижньої, то це може говорити про життєлюбність особистості, а повна нижня губа – про надійність.

Якщо людина володієте непропорційно великими вухами – це означає, що вона дуже сильна і вольова. Якщо ж вушка, навпаки, маленькі – тоді ви маєте справу з творчою людиною.

Високі вилиці є ознакою інтроверсії, а ось людина з великими круглими щічками, навпаки, відкрита світу і готова з ним “співпрацювати “.

Якщо у людини дуже виражена лінія підборіддя, значить і вона сама вкрай яскрава особистість, яка запам’ятовується. А ось м’яке підборіддя вказує на те, що перед вами замкнута і сіра особистість, яка володіє традиційними цінностями і поняттями.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *