ТЕ, ЯК ВИ ТРИМАЄТЕ СТАКАН З ВОДОЮ, ВИЯВИТЬ КЛЮЧОВІ РИСИ ХАРАКТЕРУ

Те, як ви тримаєте стакан з водою, виявить ключові риси характеру. Є багато щоденних звичок, які можуть багато чого сказати про вашу особистість. Наприклад, то, як ви тримаєте чашку кожен день, коли ви п’єте чашку чаю або кави. Кожна маленька деталь вашого способу життя – це невеличкий приклад того, ким ви є у всіх сенсах.

Придивились?

А тепер почитаємо, що це означає:

A. Ви тримаєте стакан обома руками

Якщо ви тримаєте стакан обома руками, це тому, що ви дуже відкрита людина, якій подобається перебувати в компанії інших людей і працювати в команді. Ви розумієте, що робота в команді завжди дає кращий результат.

Звичайно, іноді ви можете бути трохи не впевнені в собі, коли вам потрібно приймати рішення тільки самостійно. Ви відчуваєте себе впевненіше за підтримки інших.

B. Ви тримаєте його пальцями вгорі.

Ви безтурботна людина, яка любить витрачати весь свій час в порожню. Ви не з тих людей, які завжди відчувають стрес. Навпаки, ви вмієте жити сьогоденням і насолоджуватися кожною миттю, яке дає вам життя.

Ви доброзичлива, весела і розслаблена, тому вам подобаються всі, і ви любите постійно заводити нових друзів. Іноді інші можуть подумати, що ви трохи безвідповідальні; але насправді ви просто робите те, що повинні робити.

Ви ніколи нічого не залишаєте не завершеним, але вам нецікаво бути номером 1.

C. Ви тримаєте його, піднімаючи мізинець

Якщо ви так тримайте склянку, ви дуже впевнена у собі людина, який завжди знає, чого хоче, і має душу лідера. Ніхто ніколи не говорить вам, що ви повинні робити, і вас нелегко залякати.

Ви дійсно сповнені рішучості! Однак в більшості випадків ви приємна, весела і доброзичлива людина, яка ладнає з усіма.

D. Ви тримаєте його за основу

Ви дуже обережна і турботлива людина. Ви завжди кілька разів думаєте про речі, перш ніж зробити це, і якщо ви не переконуєтеся в тому, що збираєтеся сказати, ви віддаєте перевагу промовчати. Крім того, ви дуже розумна людина, яка любить вчитися і постійно вдосконалює свої навички.

Іноді потрібна невелика підтримка, щоб проявити ініціативу, іноді це виправдано, але ви повинні бути дуже впевнені, перш ніж почнете діяти.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *