3 знаки Зодіаку, які обдурять навіть детектор брехні

Вигадані подробиці просто вилітають у них з рота, немов ідеально гармонійна симфонія …

Для деяких людей спотворення правди не складає особливих труднощів. Вигадані подробиці просто вилітають у них з рота , немов ідеально гармонійна симфонія. І хоча всі ми досить усвідомлені, щоб розуміти ступінь своєї щирості, часом ми вдаємося в цьому питанні до астрології.

Ось три знака Зодіаку, які брешуть дуже майстерно:

Близнюки – оповідач. Близнюки не можуть не прикрашати свої історії вигаданими фактами. Звичайно, вони ходили на музичний концерт під відкритим небом в 90-х. Ось тільки історія ця буде набагато цікавішою, якщо додати сюди повний місяць або сказати, що співак під час виконання романтичної пісні вказував пальцем на вас.

Хочете прикрасити свою розповідь? У Близнюків просто чудові редакторські здібності. А так як вони постійно змінюють одну ідею на іншу, ці маленькі і швидкі пташки можуть з такою ж швидкістю виспівувати і свою брехню.

Глибоко всередині цікаві Близнюки просто хочуть, щоб люди вважали їх такими ж цікавими , як і навколишній світ. Але замість того, щоб губитися в своїх домислах, їм необхідно зрозуміти, що безпечніше завжди буде дотримуватися правди.

Скорпіон – захисник. Оскільки сезон Скорпіонів припадає на глибоку осінь, представники цього знака уособлюють собою загадковість, силу і близькість темної ночі. Це обдаровані особистості, які добре розрізняють брехню і легко розгадують секрети (вони напевно вже знають пароль до вашого телефону).А оскільки вони надчутливі до поведінки ошуканців (бігають очі, прискорена мова), Скорпіони уникають повторення цих помилок, коли брешуть самі. Для Скорпіона брехня заради самозахисту завжди виправдана.

Терези – гармонізатор. Людина, з якою ви зустрічаєтеся (одна з армії ваших шанувальників), запрошує вас до себе подивитися на її вражаючу колекцію платівок. І поки ви попиваєте келих вина, вона раптом ставить одну з ваших найменш улюблених пісень. Ось той самий момент, коли люб’язні Терези починають свою блискучу мову – солодку брехню, яка не повинна зіпсувати момент: «Відмінна пісня!».

Представники цього знака жадають гармонії. І при необхідності вони прокладуть свою дорогу до рівноваги за допомогою брехні. Зачаровані естетичною красою (пастельними півоніями і спальнею, залитою золотим світлом), Терези ласі на зовнішню красу. Вони брешуть заради уникнення конфліктів і налагодження контактів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *