8 причин, через які жінки зраджуюють: ви будете здивовані

Жінки змінилися за останні роки, це правда …

Жінок з дитинства вчать всього цього: бути «хорошими маленькими дівчатками»«вести себе як леді» і «посміхатися і терпіти».

Але перенесемося в XXI століття: жінкам тепер дозволено бути жорсткими, говорити «НІ», висловлювати свою думку, ставати генеральними директорами та насолоджуватися фізичною близькістю. Жінки стали більш наполегливими, приймають рішення і діють відповідно до своїх потреб, бажань і прагнень. Вони ведуть переговори, укладають угоди, відкривають власний бізнес, і досить часто – їх не просто наздогнати.

Деяким чоловікам подобається цей факт, в той час як інші відчувають себе заляканими. Без сумніву, ця зміна справила великий вплив і на відносини між чоловіками і жінками, особливо – на модель поведінки жінок.

Хоча жінки роблять це рідше, вони все ж таки заводять романи і займаються «цим» за спиною у чоловіків. Однак, коли жінка зраджує, вона зазвичай робить так заради емоційної близькості, в той час як чоловік – заради фізичного задоволення.

Жінки змінилися за останні роки, це правда. Але вони як і раніше емоційно вкладаються в свої відносини. Їм хочеться відчувати себе потрібними, бажаними і чарівними.

Тепер приготуйтеся почути чому ж жінки зраджують.

1. Брак уваги і близькості

Як довго ви можете обходитися без любові та уваги, перш ніж почнете дивитися на всі боки? Деякі – здадуться вже через кілька днів, інші – можуть страждати і терпіти роками. Однак, від цього нікуди не піти: жінки потребують ніжності, фізичної близькості, а також емоційної уваги і турботи.

Якщо ви не отримуєте цього від свого чоловіка або хлопця, то лише питання часу, коли ви зверните погляд на когось другого. Наприклад, на турботливого друга, уважного хлопця, який задовольнить ваші емоційні потреби. Причому навіть далеко йти не доведеться: коханця можна знайти як на роботі, так і в тренажерному залі. Жінки, яким приділяють мало уваги, не роблять компліменти, яким не співчувають, зазвичай заводять емоційні романи. Це не означає, що зв’язок буде платонічним. Фізична близькість рано чи пізно станеться, але для жінок на першому місці – увага і емпатія, яких немає в їх відносинах з чоловіком або партнером.

2. Помста

Коли тобі зрадили – це дуже боляче і це дуже важко пробачити. Ті, хто пережив зраду партнера, знає не з чуток, як це жахливо. Земля йде з-під ніг, світ рушиться … Ви відчуваєте себе обдуреними, ображеними, злими, сумними, втраченими, приниженими. Це б’є по самооцінці, це буквально вбиває. У той момент, коли дізнаєтеся про зраду партнера, вас починає трясти, покриваєтеся потом, шлунок падає кудись вниз, до горла підступає противна нудота.

Ваше тіло, ваш розум, ваші серце і душа – розтоптані. Природно, що все це не проходить безслідно: змінюються настрій, поведінка, ставлення. Не кажучи вже про те, що знову довіряти зраднику – дуже складно. Коли жінкам зраджують, деяким з них здається, що, якщо помстяться – біль відступить. Вони хочуть змусити партнера відчути те, через що пройшли самі. І тоді починаються романи на стороні. Жінка платить зрадою за зраду.

Жорстока правда в тому, що зрада не вирішує проблему. Спілкування, впевненість в собі, пристрасть і романтика в ваших відносинах з партнером – набагато краще рішення.

3. Незадоволеність фізичною близькістю

Жінкам потрібно відчувати себе бажаними і відчувати справжню насолоду під час фізичної близькості. Якщо у жінки – поганий сekс, якщо він відбувається трохи частіше ніж Новий рік, якщо близькість позбавлена ​​емоційної складової або відбувається в стилі “бам-бам-спасибі-мадам”, вона в кінцевому підсумку може втратити інтерес до відносин і шукати хорошу близькість в іншому місці! Незадоволеність в цьому плані рано чи пізно призводить до думки про те, що фізичне та емоційне задоволення досить просто отримати з іншою людиною.

Тому найкраще повідомити про свої потреби своєму чоловікові в надії, що він «зіграє на випередження». Мудрий і люблячий партнер завжди піде назустріч. Ви можете зробити це удвох або звернутися до сексопатолога. Нерозв’язних проблем не буває, якщо обидва партнери відкриті і налаштовані працювати над відносинами.

4. Зміна зовнішності

Після збільшення грудей, імплантації сідниць або кардинального схуднення впевненість жінки в собі зростає в рази. Природно, що і чоловіча увага – додаткова спокуса. Жінці потрібно колосальне самовладання, щоб відмовитися від пропозиції, від якої «неможливо відмовитися».

Як тільки ви зрозумієте, що інші хлопці хочуть вас, може виникнути відчуття ейфорії. Так трапляється, і необхідно про це пам’ятати. Однак будьте обережні, дійте мудро і складіть список плюсів і мінусів зради: що ви отримаєте, а що – втратите.

5. Фінансова незалежність

Коли ви фінансово залежите від чоловіка або хлопця, то не особливо сперечаєтеся, та й думка про те, щоб розірвати відносини, здається жахливою. Страх самотності і фінансової нестабільності – ось що стримує і утримує вас.

Тепер, коли жінки самі заробляють гроші, отримують задоволення від роботи і добре справляються з нею, залишатися в нещасливих відносинах – немає сенсу. Це почуття влади і незалежності можна порівняти з червоною доріжкою, яку розстелили для вас. А це – спокуса: «Чому б не пройтися?».

6. Низька самооцінка

Коли ви не впевнені в собі, то шукаєте підтвердження і схвалення у інших. Це може бути у формі фізичного, емоційного чи інтелектуального спілкування на стороні.

Коли ви не любите і не цінуєте себе, то можете спроектувати це на чоловіка, з яким у вас відносини, і змусити повірити, що він вас теж не любить і не цінує. Навіть чоловік або бойфренд, який дуже любить вас, все одно будете зраджувати. Справа в тому, що вам складно повірити і прийняти їх безумовну любов.

Тому потрібно попрацювати над своєю самооцінкою: почитати спеціальну літературу або звернутися до психолога. Повірте, зрада не тільки не вирішить ваші проблеми, а, навпаки, лише посилить.

7. Відчуття, що вас недооцінюють

Коли жінка перебуває у відносинах, їй подобається приносити задоволення своєму чоловікові. Приготування романтичної вечері, покупка сексуальної нижньої білизни, ніжні слова і ласкаві дотики, – це всього лише кілька способів, якими ви можете висловити свою любов і вдячність партнеру.

Але що відбувається, коли ви не чуєте «Спасибі, кохана» і «Я кохаю тебе»?

Настають свята і дні народження, а ваш чоловік забуває про них або дарує щось, куплене в поспіху по дорозі з роботи. Навіть хорошого слова – і то не чуєте!

У кожної з нас є межа терпіння, і як тільки її буде досягнуто, ви можете вирішити, що з вас вистачить. А це означає, що почнете ставитися до чоловіка точно так же, як і він до вас. Дайте зрозуміти вашому партнерові, що він може втратити вас, якщо буде сприймати все гарне як належне.

8. Нудьга

Він більше не користується одеколоном, який вам так подобався, його одяг пом’ятий, забруднений або куплений ще в студентські роки. Коли чоловік приходить додому з роботи (за умови, що у нього є робота), то все, що від нього можна почути, це: «Що на вечерю?». Коли настають вихідні, він говорить, що втомився і просто хоче відпочити вдома або піти з друзями попити пива і подивитися футбол. І так – з місяця в місяць, з року – в рік.

Рутина вбиває пристрасть, вбиває відносини і любов. Ви разом і в той же час – нарізно. Вам вже нема про що говорити. Ви не питаєте один одного ні про що і нічим не ділитеся. Ви відчуваєте емоційну відстороненість від свого партнера.

І ось цей день приходить: ви починаєте серйозно думати про те, що залицяння колеги по роботі можна було б і прийняти, а то і зовсім починаєте фантазувати про любовний зв’язок на стороні. Ви буквально відчуваєте насолоду поцілунків на губах з іншим. Це те, чого у вас не було цілу вічність …

Є багато способів пожвавити «втомлені» відносини. Нудьга – це те, що можна подолати: трохи зусиль – і ваші відносини можна врятувати. Головне – це бажання обох партнерів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *