Мені подобаються обійми, які виганяють печаль і лікують душу

«Кожен раз, коли ми щиро пригортаємо когось до себе, ми тим самим продовжуємо собі життя на один день».Пауло Коельйо, «Алеф»

Мені подобаються обійми. І хоча вони не завжди рятують від проблем, але, перебуваючи в них, до мене приходить усвідомлення, що так просто я не здамся.

Мені подобаються обійми, які допомагають зібрати всю волю в кулак, проганяють самотність і наповнюють життя радістю.

Коли такі обійми досить сильні і міцні, ви стаєте більш зібраними. Вони створюють між людьми особливий зв’язок і гармонію, а ще вони можуть змусити час зупинитися …

Багатьом людям не подобається подібний вид фізичного контакту, або ж вони стверджують, що не мають потреби в ньому. Але якщо говорити начистоту, то кожна людина в якийсь певний момент свого життя потребує того, щоб хтось міцно її обійняв.

Залежно від людей, ситуацій і відносин між ними обійми бувають дуже різними, і всі вони несуть в собі якесь певне значення або посилають різні сигнали.

Обійми, здатні зцілювати

«Кожен раз, коли ми щиро притискаємо когось до собе, ми тим самим продовжуємо собі життя на один день».Пауло Коельйо,« Алеф »

У багатьох випадках обійми є найкращим видом терапії, оскільки допомагають нам відчути себе сильнішими і зібратися з силами. Обійми – це найшвидший спосіб без зайвих слів сказати близькій людині про свою любов. Коли два тіла зливаються, люди стають щасливішими і спокійнішими. Відчуття того, що тебе люблять, а також вміння цінувати те умиротворення, яке нам дають обійми, сприяють підвищенню самооцінки.

Насправді обійми допомагають легше справлятися з болем, а ще показати свою любов і підтримку.

Дотик здатний вгамувати сльози, кілька слів, сповнених любові, наповнюють людину щастям, а скромна посмішка і зовсім може змінити цілий світ.

Іноді обійми – це всього лише швидкий фізичний контакт двох тіл. А в інших ситуаціях вони сповнені емоцій, здатних подарувати неймовірні відчуття.

Крім того, є і третій вид обіймів – душевні обійми, наповнені виключно чистими і найкращими намірами. В такому випадку ми відчуваємо, що умиротворення є повністю доступним кожному з нас.

Найкраще, що ми можемо зробити для свого емоційного добробуту та добробуту оточуючих це почати насолоджуватися життям. А все тому, що для цього не потрібні ніякі слова.

А чи доводилося вам обіймати себе?

Чи відчували ви при цьому тепло своїх почуттів? Чи допомогло це позбутися вам від смутку? Чи цінуйте ви свої досягнення? Тепло ваших обіймів є ключем до стабільності добробуту.

Таким чином, ми вправляємося в мистецтві любити, зносимо стіни, побудовані навколо наших сердець, і розтоплюємо лід, який заважає вирватися на свободу нашого істинного «я».

Обіймати себе – означає відкритися собі, налагодити зв’язок між своїм внутрішнім світом і зовнішнім виглядом.

Якщо ви обіймаєте себе, значить, ви себе любите. Якщо ви собі подобаєтеся, значить, ви себе пізнали. А якщо ви пізнали себе, значить, ви розвиваєтеся.

Коли людина обіймає сама себе, вона вивільняє емоції, дозволяючи собі стати на крок ближче до кращого життя.

Насолоджуйтесь музикою, написаною на вашій шкірі. Вона захищає нас від фальшивої любові, залежностей, ідеалізації і всього того, що робить нас слабкішими і біднішими. А ще вона допомагає зберегти всі наші цінності і доброту, яка живе всередині кожної людини.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *