Тест: виберіть торт і дізнаєтеся, про яке побачення ви мрієте

Жодне весілля не обходиться без святкового торта, чий вигляд, смак і декор може бути найрізноманітнішим залежно від побажань молодят. Виявляється, вибір цього десерту може багато розповісти про те, яким ви бачите своє ідеальне побачення.

Дізнайтеся, як би ви хотіли, щоб пройшла ваша зустріч. Оберіть торт, який вам найбільше сподобався на малюнку.

Отже, яке воно, побачення вашої мрії?

1.Торт кольору м’яти з білими квітами

Вам подобаються пригоди, тому нудні, розмірені побачення точно не для вас. Вам хочеться, щоб кавалер взяв вас на прогулянку на катері або зводив на екстремальні атракціони. Під час зустрічі ви бажаєте отримати якомога більше вражень від дій і активності. Якщо вам вдасться випробувати гострі відчуття, значить, побачення пройшло не дарма. Ви хочете розкрити свою дику сторону особистості без побоювання, що вас приймуть за ненормальну.

2. Триярусний карамельний торт з фруктами

Ви не любите побачення в їх традиційному розумінні. Зате вам подобаються люди, які вміють нестандартно мислити і знаходити блискучі ідеї для спільного проведення часу. Креативність вам до душі. Ви б хотіли, щоб зустріч була спонтанною, цікавою і несподіваною. У вашому розумінні побачення – це щось веселе і нешаблонне, наприклад, проходження квестів, кемпінг або відвідування будинку з привидами.

3. Білий торт, прикрашений квітами

Ви консервативна, спокійна людина, якій подобаються старі-добрі побачення в традиційному стилі. Неважливо, що це – вечеря, прогулянка по парку або похід в кіно – ви любите проводити час разом з вашим кавалером і краще його пізнавати. Ідеальне побачення для вас – це щось приємне і сплановане заздалегідь, коли у вас є можливість поділитися своїми думками.

4. Смугастий двох’ярусний торт

Від зустрічі ви не чекаєте нічого екстраординарного, але хочете, щоб вона була незабутньою, розслаблюючою і розкішною. Вам хочеться отримати задоволення, враження і добре відпочити. Побачення вашої мрії – прогулянка на велосипедах, катання на конях або човні, день релаксу в заміському будинку. Ось це абсолютно в вашому стилі.

5. Білий триярусний торт з бантиками

Ви любите романтичні побачення, наприклад, пікнік в міському парку або вечерю при свічках. Вам не здається, що лицарі і галантні чоловіки – пережитки минулого, тому ви оціните, якщо ваш кавалер за вами догляне. А ще ви чекаєте, що він відкриється вам і не побоїться виглядати вразливим і слабким в ваших очах.

6. Двох’ярусний торт з шоколадом

Ви постійно змінюєте свою думку про те, яким має бути ваше побачення. То вам хочеться провести вечір вдома, замовивши піцу і погравши в настільні ігри, то вибратися з наметом на ночівлю за містом з риболовлею і юшкою на багатті. Ви любите, коли у вас є вибір. Так життя не буває нудним і одноманітним. Ви оптимістична і позитивна людина і вмієте отримувати задоволення від усього, чим займаєтеся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *