Гороскоп на 9 травня 2024 — що обіцяють астрологи

Щоденний гороскоп для кожного знака Зодіаку.

Овен

Сьогодні активний день в Овнів. Але навряд чи вам захочеться займатися домашніми справами. Присвятіть час спілкуванню з близькими, друзями. Призначайте зустрічі, побачення. Різні переміщення, поїздки будуть вдалими. На роботі може бути багато метушні. Якщо з кимось давно не розмовляли з близьких, то зателефонуйте, вони будуть раді.

Телець

Енергії багато і захочеться витратити її більш продуктивно, результативно. Не просто валятися на дивані або просиджувати за робочим столом в очікуванні закінчення робочого дня, а активно працювати, щоб залишитися потім собою задоволеним. День підходить для купівлі речей, про які ви давно думали або хотіли спробувати щось із їжі.

Близнюки

День сприятливий для зустрічей із друзями, відвідування громадських, розважальних заходів. Будьте активнішими, зберіть людей, з якими хочете провести час. Сьогодні ви можете будувати плани на найближче майбутнє і навіть щось робити для їх здійснення. Також це хороший день для догляду за собою.

Рак

Якщо є можливість, відвідайте родичів. Спілкування з ними буде душевним. Сьогодні вам може відкритися чиясь таємниця або ви будете з кимось секретничати, ділитися новинами. Це хороший день для творчих особистостей. Ви відчуєте прилив натхнення. Не перевантажуйте себе роботою, робіть перерви.

Лев

Захочеться море вражень, позитивних емоцій. Тому не сидіть удома. Вирушайте на природу з компанією, або відвідайте з кимось із друзів громадський захід. Хтось вирушить у далеку подорож або в коротку поїздку. Знайдуться й такі особистості, хто захоче зайняти голову інтелектуальною працею.

Діва

Сьогодні ви можете вжити заходів, щоб налагодити стосунки з кимось із людей, хто старший за вас за віком або обіймає вищий пост. Робота цього дня буде продуктивною. Деякі зможуть заробити більше, ніж зазвичай, або отримають від когось гроші в подарунок. У когось в особистих стосунках відбудуться позитивні зміни.

Терези

Хороший день для планування подорожі, відпустки разом із партнером. Кохана людина може зробити цікаву пропозицію вам. Сьогодні краще провести день активно, сходити в людне розважальне місце, отримати нові враження. Навколишні будуть активнішими щодо вас, багато дзвінків, повідомлень.

Скорпіон

У повсякденному житті можуть відбутися зміни. Вони можуть стосуватися взаємин із родичами, режиму дня. Можливо, хтось захоче сісти на дієту або зайнятися спортом, зробити генеральне прибирання або ви будете приймати гостей. З партнером ви можете обговорювати спільний бюджет, майно, плани.

Стрілець

9 травня хороший день для романтики, побачень, знайомств. Якщо у вас сім’я, то проведіть день разом, приділіть дітям більше уваги. У деяких Стрільців буде сплеск натхнення, заняття творчістю принесуть радість, гарний настрій. Партнер може надавати знаки уваги, можливо, зробить презент.

Козоріг

Повсякденні справи займуть більше часу, ніж хотілося б. Якщо ви працюєте, то день буде продуктивним. Ви зможете багато чого зробити. Добре сьогодні з кимось із рідні зайнятися фізичною роботою або спортом, активною діяльністю, купувати продукти або щось функціональне для дому, ремонтувати щось у будинку.

Водолій

Чудовий день у Водоліїв. Можна поїхати з друзями або коханою людиною кудись відпочити, провідати родичів, зібратися за спільним столом. Якщо є діти, то можна сходити разом у розважальний центр, поїхати на природу. Творчі особистості відчують прилив натхнення і зможуть придумати щось цікаве.

Риби

Цей день краще присвятити рідним, дому. Можна запросити родичів, посидіти за спільним столом. Зустріч буде душевною. Добре сьогодні робити закупівлі продуктів або купувати інструменти для дому, спортінвентар. Фізична активність піде на користь. Добре спільно з кимось із жінок готувати обід або вечерю.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *