Повний тест за формою нігтів: 11 варіантів та їхня розшифровка

Форма нігтьової пластини може багато розповісти про ваш характер – читайте розшифровку в нашій статті.

Особистість людини проявляється в багатьох деталях. Навіть дрібні деталі зовнішності можуть виражати наші особистісні якості. Наш тест характер за формою нігтів розповість, який у вас характер.

Варіант 1

Прямі нігті зі злегка опущеними краями говорять про сильну духом особистість. Власниця таких нігтів не боїться труднощів і не тікає від проблем.

Варіант 2

Форма нігтя “овальний квадрат” символізує жіночність, амбітність і напористість. Така жінка вміє бути наполегливою і пробивною, коли це потрібно, але також сповнена чуттєвості й чарівності.

Варіант 3

“Округлий квадрат” – вибір людей з нестандартним мисленням, які не бояться виділятися з натовпу. Ви любите бути в центрі уваги і володієте потужними лідерськими якостями.

Варіант 4

Форма “балерина” вважається еталоном стилю й елегантності. Тест за формою нігтів визначає таких людей як творчих, акуратних і модних. Власники такого дизайну добре розбираються в сучасних трендах і в техніці.

Варіант 5

Трикутна форма нігтів дуже унікальна і креативна. У її власниць є своя думка з будь-якого питання. Вони принципові й прагнуть справедливості, стримують обіцянки.

Варіант 6

Форма стилет означає сміливість, сексуальність і любов до виклику. Це нестандартний вибір, який точно приверне увагу. Довжина і загострений кінчик роблять такі нігті слабкими і вразливими, тому їх обирають лише ті, хто не боїться ризикувати. Такі люди не виносять нудьгу.

Варіант 7

Характер людини за формою нігтів “мигдаль” видає сучасну, модну натуру. Дівчина з таким дизайном не любить застарілі речі та завжди прагне до нового. Вона легко адаптується до змін.

Варіант 8

Жінка з круглою формою нігтів турботлива, романтична, практична. Заради близьких і рідних вона готова на все. Їй більше подобаються зручні, а не красиві речі, а вчинки вона цінує більше за компліменти.

Варіант 9

Квадратні нігті вказують на сильну, лідерську натуру їхньої власниці. Така дівчина наполеглива, дещо вперта, сувора до себе і до оточуючих. Бездоганна квадратна форма потребує постійного догляду, що свідчить про організованість і самодисципліну.

Варіант 10

Форма нігтів “губна помада” рідко трапляється і має дуже незвичайний вигляд. Їхня власниця має загадкову душу, її часто не розуміють оточуючі. У неї не так багато друзів, але вона цінує щирість і відкритість у спілкуванні.

Дуже короткі нігті

Якщо ви все життя коротко обрізаєте нігті, то це свідчить про прагнення до практичності. Такій людині можуть сподобатися спортивні джинси та футболка. Вона не прагне догодити іншим, а живе собі на втіху.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *