Частина тіла, яку ви миєте першою, може багато чого про вас розповісти

Кожен ранок у більшості людей починається з прийняття душа. Однак всі ми миємося по-різному. Швидше за все, ви цього не помічали, але існує певна закономірність у тому, з якої частини тіла ми починаємо процес миття. Це рішення приймається нашим тілом на підсвідомому рівні, і воно може багато чого розповісти про нашу індивідуальність.

1. Якщо першим ви миєте обличчя

Якщо першим ви миєте обличчя, то головне для вас – «обслужити» свої п’ять почуттів: нюх, зір, смак, дотик, слух. Це означає, що ви стурбовані тим, як вас сприймають інші, і тому найретельнішим чином дбаєте про обличчя, адже саме на нього навколишні дивляться в першу чергу.

Ви завжди переживаєте про те, що про вас подумають, іноді відчуваєте пригніченість, стрес і, можливо, збентеження. Справитися з несхваленням в свою адресу таким людям дуже складно.

2. Якщо спочатку ви миєте ноги або руки

Якщо ви серед тих, хто в першу чергу приділяє увагу своїм ступням, то можете зарахувати себе до скромних і практичних людей. Але це ще не все. Кінцівки символізують витривалість і силу волі. Так що намилювання рук і ніг демонструє відсутність страху зробити свій вибір. Ви з тих людей, які або люблять, або ненавидять – третього не дано.

Якщо ж вам зручніше спочатку помити пахви, то, ймовірно, ви відомі серед друзів як відповідальна і гідна довіри людина. До того ж не боїтеся важкої роботи.

3. Якщо в першу чергу ви миєте інтимні місця

Швидше за все, ви дуже скромні, якщо миєте свої інтимні місця в першу чергу. Вас можна назвати інтровертом або людиною з низькою самооцінкою, ви не звикли отримувати багато уваги до своєї персони. Однак для тих, хто дуже добре вас знає, ви найщиріша людина на Землі. Ви щосили намагаєтеся зайняти своє місце і частенько опускаєте руки, але близьким друзям поруч з вами завжди комфортно.

4. Якщо спочатку ви миєте груди

Відзначали, що в першу чергу намилюйте груди під час купання? Значить, ви цілком комфортно почуваєте себе в чому мати народила. Ви дуже практична і цілеспрямована людина. Ви знаєте, чого хочете, і збентежити вас нелегко. Вам подобається незалежність, і люди цінують вас за це.

5. Якщо першою справою ви миєте волосся

Якщо ви з тих, хто в душі в першу чергу миє голову, то, ймовірно, ви цінуєте у всьому дисципліну і порядок. Сама верхня частина тіла, як правило, символізує силу. Миття голови першою вказує на те, що у вас є своя точка зору на все і ви більше вірите справам, ніж словам. Також ви відомі своєю пунктуальністю. Вибираючи собі друзів, звертаєте увагу насамперед на інтелект людини, а не на її добробут.

6. Якщо спочатку ви миєте шию і плечі

Починають процес миття з шиї і плечей найбільш працьовиті люди. Плечі символізують важку ношу, безперервну гонитву за досконалістю, від якої ви раді позбутися. Ви позитивна людина. Коли вам щось потрібно, ви йдете і домагаєтеся цього, і того ж ви очікуєте від інших. Ви любите змагатися і хочете бути завжди на крок попереду всіх.

7. Якщо в першу чергу ви миєте спину

Спина пов’язана з нашою свідомістю. Хребет і нервова система грають важливу роль в роботі головного мозку. Якщо ви миєте спину першою, це говорить про те, що ви скритна натура. Ви завжди дуже обережні, вам нелегко довіряти людям.

Ви звикли добиратися до самої суті проблеми і приймати тільки виважені рішення. Самотність вас зовсім не лякає, навпаки, ви сприймаєте її як можливість насолодитися товариством самого себе.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *