Гумористичний гороскоп для дорослих: який козел ваш чоловік

Народна мудрість каже: «Любов зла, полюбиш і козла!». Тому до Вошої уваги астрологічна класифікація сімейства “козлів”. Звичайно, не варто сприймати цей гороскоп серйозно, але як то кажуть, в кожному жарті є частка правди.

Терези – Примхливий козел

Такий же бридливий, як і Лев. Відрізняється своєю корисливістю, найбільший пліткар в Зодіаці. Як маленька собачка, гавкає на всіх, хто нездатний дати реального опору. Не дивіться, що написано в середньостатистичних гороскопах, Терези обожнюють сваритися. Любить демонструвати показне благородство, яке в скрутну хвилину обертається підлістю. Нав’язливий до божевілля, чіпляється, як реп’ях до штанів.

Скорпіон – Козел-садист

Найбільш мерзенний характер у всьому Зодіаку. Деспот, все прагне контролювати самостійно. Місце жінки у Скорпіона – на кухні. Рідкісне хамло. Мстивий як кошмар, якщо ви чимось примудрилися його образити – це кінець, буде пам’ятати до кінця життя, і рано чи пізно помститься. Взагалі, він так само вразливий, як Рак, але не розпливається як ганчірка. Швидше, полізе в бійку або почне вигадувати підступні плани знищення кривдника. Як і Діва, здатний розстріляти сотню осіб за день і по-звірячому задушити цуценятко, але на відміну від Діви, отримує від цього задоволення.

Рак – Чутливий козел

Здатний впасти в депресію від будь-якого неправильно сказаного слова, найбільший скиглій і плакса у всьому Зодіаку. За себе постояти практично нездатний, буде ховатися за спиною у родичів і близьких друзів. Жадібний до божевілля, грошей ніколи не дасть, але на себе рідного все спустить, якщо в голову вдарить. Дивиться в рот кожному, хто його похвалить. За будь-ким, хто його похвалив, буде бігати, як вірна собачка-зомбі.

Лев – Самозакоханий козел

По самозакоханості обійшов абсолютно всі інші знаки. Він – цар, патрицій, Бог. На відміну від Овна, перевершує інших людей абсолютно в усьому, немає нічого такого, чого він не вміє і не знає. Люди створені, щоб йому служити, вклонятися та приносити в жертву себе і дрібних ссавців як обід на тарілці. Часто виявляється невизнаним генієм. Найбільше на світі любить увагу. Гидливий. Однак більше від будь-якого іншого знака ведеться на всяку дурню: обдурити його може навіть п’ятирічна дитина. Бо один Лев розумний, а інші… ну ви зрозуміли.

Діва – Хитрий козел

Прораховує будь-яку ситуацію від початку до кінця. Пасивний, виглядає слабким і безвольним, хоча насправді в хитрості поступається тільки, мабуть, Скорпіону. Але на відміну від вищезгаданого, не наділений ні однією рисою характеру, яка властива людині, а не роботу. Живе за розкладом, робить все так, щоб було «правильно». Абсолютно сухий і беземоційний. Ага, збоку здається, що під суворою оболонкою криється тонка душа і повне почуттів серце, однак та де там. Це – біоробот, який виконує певну програму. Для досягнення мети й суспільної користі, не здригнувшись, розстріляє сотню осіб за день і по-звірячому задушить цуценятко. Не зазнає від цього ніякого задоволення, але і кривитися не буде.

Стрілець – Занудний козел

За занудство в чомусь перевершує навіть Козерога. Посідає почесне третє місце по самозакоханості, після Овна і Лева. Вважає гарний настрій найважливішою чеснотою, втікає від проблем, ненавидить дискомфорт і сварки. На все життя залишається дитиною. Головний мамин синочок Зодіаку. Попри противагу знаків, страшенно схожий на Близнюків. Балакучий, буде говорити про якусь тему, яка його цікавить, до втрати пульсу і свідомості. Часто боягузливий, дико боїться відповідальності в будь-якому вигляді. Бреше, як сива кобила. Просто тому що йому подобається сам процес.

Козеріг – Просто козел по життю

Ставить за мету та пре до неї, як осел, ну точнісінько як Діва. Тільки Діва робить те, що наказано, а Козеріг – те, що хочеться. Якщо Козерогу спала на думку якась дурня, він цієї каламуті доб’ється, йдучи по головах і відстрілюючи всіх неугодних. При цьому, на відміну від Скорпіона, прекрасно замете сліди та спокійнісінько забуде. Козерогові плювати на все, крім своєї мети. Заради мети зрадить будь-яку людину. Страждає підлістю, буде усміхатися в обличчя та говорити гидоти за спиною – якщо йому це вигідно, звичайно. Ця консервативна зараза без вигоди для себе в житті нічого не зробить.

Водолій – Безвідповідальний козел

Обожнює скорчити з себе циніка серйозніше, ніж Скорпіон. Випиває, легко конкурує з Близнюками. Найчастіше п’є не тому, що хочеться, а тому що друзі зобов’язують. Пам’ятає абсолютно все, крім своїх обіцянок, присяг і фрази: «Це був останній раз, більше ніколи!». Як і Лев, є невизнаним генієм. Наділений певною схожістю з Овном: навколишні повинні визнати в ньому єдиний пунктик. Для Водолія це його неабияка геніальність. Всі, абсолютно всі Водолії геніальні генії. Здатний любити виключно своїх друзів. Всі інші в розрахунок не приймаються.

Риби – Слабкий козел

Найслабший знак Зодіаку. Боїться труднощів в будь-якому вигляді. Патологічно залежить від всіх ближніх. Від остаточного перетворення в ганчірку для підлоги його захищає тільки величезна броня егоїзму і самозакоханості, яка іноді досягає масштабів Лева. Також допомагають вроджена хитрість і часто підлість. Найбільше на світі любить валятися на зеленій травичці, мріючи про краще життя. При цьому йому зобов’язані регулярно приносити пожерти. Ймовірності, що хтось не буде за нього готувати, прибирати та виконувати інші ниці обов’язки, Риби не визнають. Навіть не те, що не визнають, це для них просто незрозуміло. І адже завжди отримують те, чого хочуть …

Овен – Істеричний козел

Другий за рівнем самозакоханості у всьому Зодіаку: типового Лева типовий Овен таки переплюнути не може. При спілкуванні з Овном слід пам’ятати, що тільки він, незрівнянний і чудовий, завжди має рацію. У будь-якого Овна є пунктик, за яким цей конкретний Овен вважає, що він найкращий: він може бути найкрасивішим, найсильнішим, найдосвідченішим колекціонером черепашок з острова Чу-Чу… Якщо ви посмієте засумніватися, Овен почне поводитися як суміш шістнадцятилітньої дівчини з бурхливими гормонами та клімактеричної тітоньки з перепадами температури: він буде тупати ногами, кричати, кидатися різноманітними предметами та може навіть полізти в бійку. А ще Овен завжди буде найбільш нахабним чином грубіянити. Хто ж винен у тому, що він один завжди має рацію? Про це ж треба розповісти всьому світу, так.

Телець – Лінивий козел

Це найбільше дике гальмо у всьому Зодіаку. Він абсолютно все робить повільно. Коли Телець намагається думати, то у нього в очах відбиваються скрипучі шестерінки. Якщо хтось посміє його поквапити, висловивши ту виняткову істину, про яку Телець спробує здогадатися, то Телець образиться, і на зло вам продовжить думати. Втім, дійде до того ж самого висновку. Неймовірно нудний, його неможливо дотягнути кудись далі сусіднього дивана. Жоден інший знак не любить пожерти більше за нього. Будь-які прохання ігнорує, бо, попри природне тугодумство, упертий як молодий (або старий) бичок з відкопиленим животиком.

Близнюки – Байдужий козел

Найбільше на світі любить балакати на абстрактні теми, що відповідають його власним інтересам. Про свої інтереси при спілкуванні з Близнюками можна спокійно забути. Близнюки – такий собі метелик, який летить туди, де можна нажертися від душі. Один з найбільших алкоголіків у всьому Зодіаку. Страждає відтінком клоунади, обожнює грати на публіку дешеві вистави. Серйозно з цією людиною розмовляти неможливо, буде відбуватися жартами або в відкриту грубіянити. Вдома застати його неможливо, буде вештатися по всіх можливих друзях. Обожнюють прибрехати, в умінні замилювати очі поступаються тільки Стрільцям.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *