Головні зрадники за знаком Зодіаку

Будьте обережні!

Астрологи кажуть, що за певних обставин зрадниками можуть стати представники кожного із знаків Зодіаку. Проте у деяких схильність до зради значно вища.

Риби

Їх називають головними пристосуванцями серед усіх знаків Зодіаку. Все свідоме життя Риби шукають спосіб краще влаштуватися в житті, а тому вміло підлаштовуються під обставини, змінюють звички, власну позицію та оточення, якщо їм це вигідно. Звісно, ​​домагаючись «місця під Сонцем» у такий спосіб Риби незмінно зраджують навіть добре знайомих людей, із якими близько спілкуються. При цьому хитрі Риби роблять все, щоб вивести себе з-під удару і постати в очах людей жертвою.

Крім цього, Риби можуть зраджувати через сильне кохання. Надзвичайно закохані, ці особи не можуть стримувати себе, коли з’являється сильний потяг. У результаті представник цього знака може зраджувати коханій людині, а то й зважитися на радикальніші заходи. У будь-якому випадку, зрадивши близьку людину, Риби каються і страждають, з’їдаються муками совісті.

Діва

Це вкрай обачливі зрадники. Діви безсоромно йдуть на цей крок, якщо за допомогою зради зможуть отримати бажані вигоди, наприклад, підвищення по службі, вищий оклад або шанувальника, про якого так давно мріяли. Діва заздалегідь все прорахує та обставить справу так, що ніхто довкола не здогадається, хто автор підступного задуму.

Для представника цього знака, що обожнює інтелектуальні ігри, зрада ще й спосіб самовираження, адже втіленням підступного плану представник знака Діва показує, наскільки він хитрий і моторний. Інтригани по життю Діви не переживають за те, що можуть виявитися зрадниками. Свої дії вони не вважають зрадою, для них це лише гра, з якої вони найчастіше виходять переможцями.

Близнюки

Навколишні з настороженістю ставляться до представників знака Близнюки, а все через їхню подвійність. У різних життєвих ситуаціях ці люди одягають різні маски та відіграють вигідні їм ролі. Зрада для — порожній звук! Близнюки зовсім не терплять обмежень і не зважають на думку суспільства, а значить, якщо Близнюкові щось потрібно, він це обов’язково отримає навіть шляхом зради. І навіть не сумнівайтеся, промовистий оратор Близнюк знайде слова, щоб виправдати свій вчинок і вийти «сухим із води».

Варто також сказати про балакучість представників цього знака. Близнюкам потрібно знати все і про всіх, а тому вони беруть участь у всіх плітках, а багато хто й провокує сам. Природно, у процесі обговорення чужого життя Близнюки розкривають таємниці інших людей, які ті можуть сприйняти за зраду.

Водолій

Водоліїв називають захоплюючими особами, які володіють нестандартним мисленням. За своєю природою їх не можна назвати мінливими особистостями, яким потрібен лише привід, щоб зрадити близьку людину. Швидше це відбувається вимушено, коли близька людина стає перешкодою на дорозі представника даного знака. Готовий на все заради того, щоб отримати бажане, Водолій вживе будь-яких заходів, і з легкістю зрадить іншу людину.

Люди, яких не потребує представник цього знака, йому просто байдужі, а значить, їх він може зрадити без докорів совісті. Якщо говорити про обмеження, то Водолії зневажають їх навіть більше, ніж Близнюки. Зрадити коханій людині не покаявшись у цьому — цілком у стилі Водолія. Причому здійснюючи підступні та віроломні вчинки, особи даного знака обставляють усе таким чином, що віддана людина ще й вибачиться перед Водолієм.

Стрілець

Але найбільше розчарування віддані люди відчувають тоді, коли дізнаються про зраду Стрільця. Цих людей прийнято вважати вірними та надійними, оточуючі довіряють Стрільцям і люблять їх, вважаючи щирими та вірними. А Стрілець здатний на найпідступнішу зраду у світі! Він може зрадити, перебуваючи на емоціях, під враженням чи охопленим ідеєю. Але Стрілець піде на зрадництво лише в тому випадку, коли буде абсолютно впевнений, що про його підступний вчинок ніхто не дізнається і суспільство не засудить його.

Що характерно, за всіх своїх переваг Стрільці є одними з головних зрадників серед усіх знаків Зодіаку. Їм набридає розмірений сімейний побут, а значить, рано чи пізно Стрілець починає шукати собі розваги на стороні. Викриті в зраді, Стрільці гірко каються у скоєному, але через нетривалий час знову встають на шлях зради.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *