Манера змикати пальці в замок розповість багато про твою особистість

Дослідження нобелівського лауреата. Ми були здивовані, але у нас все співпало.

Вже не одну сотню років вчені б’ються над сотнями загадок, які досі не розгадані до кінця в нас самих. Що нами рухає, чому саме так, а не інакше, чи це можна якось змінити і так далі. Але головною таємницею залишається людський мозок.

У другій половині минулого століття нобелівський лауреат Роджер Сперрі довів, що півкулі мозку відрізняються за функціями, а пізніше дійшов висновку, що домінуюча півкуля впливає на поведінку та характер людини. Далі вже включилися експерти з мови тіла та розпочалися сотні нових досліджень.

Сьогодні існують сотні способів дізнатися більше про особистість людини за будь-якими дрібницями, навіть по тому, як вона схрещує пальці. Ми серйозно можете перевірити самі.

Лівий палець зверху

Якщо при змиканні в замок твій лівий великий палець опиняється зверху, то ти практична людина, яка приймає рішення, лише попередньо зваживши всі за і проти. Ти не знаєш, що таке приймати рішення зопалу, за це тебе цінують друзі та близькі і нерідко просять поради.

Ти відповідальний і оптимістичний, здатний знайти промінь світла навіть у темному тунелі. А твоє почуття гумору зазвичай робить тебе душею будь-якої компанії. Крім того, ти тонко відчуваєш ситуацію, тому завжди точно знаєш, що треба сказати.

Правий палець зверху

Люди, у яких правий великий палець виявляється зверху, мають високий емоційний коефіцієнт. Тобі дуже легко розуміти почуття інших людей, навіть якщо вони намагаються приховати їх, це дуже допомагає у спілкуванні з людьми.

Також ти вмієш нестандартно думати, що зазвичай допомагає тобі приймати правильні рішення. Хоча нерідко надлишок емоцій може серйозно заважати, у тебе завжди є поруч друзі, на яких можна покластися.

Пальці разом

Ти перфекціоніст і чекаєш того ж від усіх інших. Природжений лідер, який не лише хоче, а й може вести людей за собою.

Люди цінують у тобі відкритість і щирість, ти завжди готовий не лише вислухати чужу думку, а й спробувати її зрозуміти. Багато хто може тебе недолюблювати, але зрештою все одно здаються перед твоєю прямотою.

Адже зійшлося все?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *