Рейтинг зрадниць: від цих знаків Зодіаку вірності у шлюбі чекати не варто

Жінки саме цих знаків легко піддаються спокусі…

Існують вагомі причини, здатні штовхнути на зраду будь-яку людину. Однак деякі піддаються спокусі набагато легше за інших. Вірність їм — порожній звук. А ось особисті інтереси та бажання — у пріоритеті…

Скорпіон

Для дівчат знака Зодіаку Скорпіон на першому місці стоять сильні почуття, а такі умовності, як шлюб і вірність, їх не хвилюють. Жінки-Скорпіони потребують нових вражень та пригод. Зберігати відданість єдиній людині їм велика рідкість. Особливо, якщо від колишніх почуттів до партнера вже нічого не залишилося. Однак, одружившись, представниці знаку Зодіаку Скорпіон трепетно ставляться до своєї родини, тому всі інтрижки на стороні ретельно приховуватимуть.

Діва

Народжені під знаком Зодіаку Діва не можуть і дня прожити без яскравих романів, флірту та інтрижок. Проте надто довго з одним партнером вважають за краще не зв’язуватися. Дівчата-Діви без жалю рвуть стосунки і залишають їх у минулому, не повертаючись.

Однак, вступивши все-таки в законний шлюб, зраджувати партнеру не будуть. По-перше, знаку Зодіаку Діва вкрай важлива репутація, а по-друге, зрада для них — справжня зрада, пробачити яку неможливо. Ну, а сама Діва вступить у порочний зв’язок тільки з бажання помститися або через справжнє кохання. У другому випадку зв’язок на стороні добре приховувати і зруйнувати шлюб не наважиться.

Близнюки

Жінки знаку Зодіаку Близнюки найбільше на світі ненавидять сірі будні, похмурі вечори перед телевізором та нудні розмови з однією людиною. Від такої монотонності та одноманітності жінки повітряної стихії нерідко намагаються втекти в обійми іншого чоловіка, який готовий подарувати нові враження, принести в життя володарки знаку Зодіаку Близнюки справжнє свято та феєрію почуттів.

Водолій

Представниці знаку Зодіаку Водолій не виносять, коли хтось інший намагається нав’язати їм свою думку та змусити танцювати під чужу дудку. Це вельми непередбачувані особистості, які вважають за краще приймати життєві рішення самостійно. Тому вони самі вирішують, йти на зраду чи ні. Якщо вагомих причин для інтрижки на боці немає, то жінка-Водолій, швидше за все, на таке не піде. Але якщо з’явиться найменший привід, зупинити її нікому не вдасться.

Носії цього знаку Зодіаку волелюбні особи. Якщо їхні права почнуть обмежувати, то чекати вірності від жінок, народжених під цим сузір’ям, не варто. Ну, а якщо дружина-Водолій упіймала коханого на зраді, то обов’язково відплатить тією ж монетою. Буває, що зраджують вони зовсім без причини. Причому потім навіть не можуть пояснити самим собі, чому так вчинили.

Козеріг

Народжені під знаком Зодіаку Козеріг на перше місце у відносинах ставлять власний комфорт та зручність. А ось почуття відіграють уже другорядну роль. Тому для них не чужі шлюби за розрахунком. І якщо кохання в сім’ї немає, то і в зраді жінки-Козероги не бачать нічого поганого.

Якщо ж причиною одруження було справжнє кохання, то зради в такому зв’язку, як правило, не буде. Хоча у всіх правилах можуть бути винятки. Деколи дівчата знаку Зодіаку Козеріг піддаються пориву шаленої пристрасті, протистояти якій не в змозі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *