Духовна мантра, яку кожному знаку Зодіаку потрібно почути зараз

Терези: «Я навчуся довіряти своєму життєвому шляху, навіть якщо його остаточна мета залишиться для мене невідомою. Я віритиму, що люди, яким судилося бути в моєму житті, залишаться поруч зі мною, але нікого не утримуватиму проти волі».

Овен

«Я навчуся відпускати контроль, що дозволить мені досягти ментального простору, де я зможу зустрітися з невідомим і використати його собі на благо».

Телець

«Я дозволю собі випробувати ті емоції, які пригнічував. Це дозволить мені знайти втрачені мною почуття ясності та спокою».

Близнюки

«Я зроблю крок уперед з усвідомленням того, що, незалежно від результату, зможу знайти добро там, де опинюся. Мене не злякає те, що все може піти не за планом».

Рак

«Я відкрию свій розум для нових можливостей, які поки що залишаються закритими для мене. Я не побоюсь поринути у питання, які досі лякали мене, щоб знайти відповіді, які змінять моє мислення».

Лев

«Я зі смиренністю звільнюся від усієї енергії, яку вкладаю в себе, і знайду спосіб використати її заради найвищого блага. Я почну більше думати про свою справжню роль у цьому світі».

Діва

«Я знайду спокійний час та місце, щоб повністю відчути все те, чим живе мій розум. Я встановлю зв’язок зі своїми думками, і це буде контакт, заснований на довірі».

Терези

«Я навчуся довіряти своєму життєвому шляху, навіть якщо його остаточна мета залишиться для мене невідомою. Я віритиму, що люди, яким судилося бути в моєму житті, залишаться поруч зі мною, але нікого не утримуватиму проти волі».

Скорпіон

«Я перестану чіплятися за все те, що завдає мені болю. Перестану засуджувати оточуючих і більше не чинитиму опір очевидним речам. Таким чином я очищу свій розум від минулого».

Стрілець

«Усі труднощі, з якими стикаюся, я використовуватиму для свого особистісного зростання. Я не відступлю і буду хоробрим, знаючи, що мій голос має значення».

Козеріг

«Я повертатимуся до себе самого щодня – адже це і є мій справжній дім. Дам своєму серцю можливість дихати, а своїм почуттям – простір. Я дбатиму про себе і задовольнятиму свої потреби».

Водолій

«Я постараюся триматися подалі від почуттів, подій та місць, які досі стримують мене. Позбавлюся напруги, яка мучить мене, і підтримуватиму себе у всіх починаннях».

Риби

«Я нарешті створю те майбутнє, про яке мріяв. Відпущу думку про людину, якою завжди вважав себе, і стану тим, хто є насправді».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *