Наш тест оцінить ваш психологічний стан та рівень тривоги!

Сьогоднішній тест особистості дозволить розповісти про ваш психологічний стан, рівень тривоги і труднощі, що існують на даному життєвому етапі.

Щоб пройти цей тест, вам просто потрібно буде вибрати малюнок, який нагадує вам ваші каракулі, які ви малюєте на аркуші під час розмови по телефону. Якщо ви не пам’ятаєте, що зазвичай ви малюєте, виберіть малюнок, який кинувся вам у вічі в першу чергу.

Слід зазначити, що запропоновані результати не мають психологічної чи наукової обгрунтованості. Тому, якщо ви відчуваєте стрес, високий рівень тривоги тощо, вам краще звернутися до лікаря.

Отже, яка фігура привернула вашу увагу?

Розшифровка теста:

1. Горизонтальні та вертикальні смуги

Якщо ви вибрали ці каракулі, значить, у вас є дві домінуючі, найважливіші цілі чи потреби. Можливо, вас залучають дві різні професії, в одній з яких ви реалізувалися, а друга, як і раніше, приваблива або є вашим хобі.

Або ви зараз на роздоріжжі, тому що у вас є два варіанти подальшого облаштування життя, але кожен має приблизно однакову кількість плюсів та мінусів. Головне, що ці два напрями (чого б вони не торкалися) однаково важливі для вас. Що робити?

Звичайно, постарайтеся знайти можливість реалізувати і те, й інше або знайти розумний компроміс. Постійна внутрішня боротьба втомлює. Ця боротьба викликає постійний потік думок з розряду «а що, якщо….», «а раптом, не вийде…», «краще не ризикувати…» і т.д., у свою чергу, ці думки призводять до занепокоєння, тривоги і стресу. Ці думки лише забирають вашу енергію. Якщо ви зараз не хочете приймати важливі рішення, дайте собі час для того, щоб ваше рішення «дозріло», встановіть точну дату, коли ви повернетеся до цієї теми. Наприклад, за тиждень чи два.

2. Хвиляста спіраль

Якщо ваш вибір упав на хвилясту спіраль, це означає, що зараз ви зосереджені на майбутньому. Ваші дії спрямовані на розширення поточного проєкту чи соціальних контактів. Однак поки ви працюєте над створенням нових проєктів чи реалізації нової ідеї, у глибині душі ви переживаєте, що все закінчиться не так, як ви очікуєте.

Рівень вашої тривожності не такий високий, але хвилясті форми означають, що щось глибоко всередині вас турбує, і це те, що ви повинні вирішити якнайшвидше.

Ви хочете щось виправити або доробити, щоб повністю присвятити себе поточним справам та цілям. Тому потрібно зрозуміти, що вам потрібно відпустити зараз. Дайте відповідь собі на запитання: «Чому це було в моєму житті? Чому це мене навчило? Що я можу зробити інакше у майбутньому?». Проаналізуйте минулий досвід, який вас гнітить, і йдіть уперед. Скажіть “дякую” долі за науку і живіть далі, продовжуйте йти вперед, враховуючи отриманий досвід.

3. Ґрати

Якщо ви вибрали каракулі у вигляді сітки, то зараз ви намагаєтеся вирішити якісь складні ситуації. Зазвичай ви легко виходили з різних важких проблем. Але зараз ви сприймаєте подію з напругою та відповідальністю, що позначається на вашому фізичному та емоційному стані. Проте будь-яке випробування — це можливість стати сильнішими, отримати нові ресурси, поставити перед собою нові цілі.

Життєві труднощі свідчать, що ми недоопрацювали себе остаточно. Це означає, що вам слід подумки повернутися на протоптану доріжку: зрозуміти, що вам особисто потрібно взяти, які у вас є можливості, у чому і на кого ви можете покластися.

Так, тепер ви бачите перед собою ґрати. Але уявіть, що це вікно, а за ним увесь світ. І у ваших силах зняти ґрати з вікна. У вас є сили та засоби для цього.

4. Фігурні лінії

Якщо ви вибрали фігурні лінії, це означає, що ви людина з великим творчим потенціалом, у вас є і унікальний погляд на світ.

Ви дуже добре вмієте контролювати своє занепокоєння, проте, коли ви не закінчуєте щось, що запланували, ви впадаєте у відчай, через що ваше занепокоєння зростає.

У вас в голові багато ідей та бажання їх реалізувати, але дуже рідко вдається втілити їх усі. Поки ви не можете розставити пріоритети та вибрати найважливіше та першорядне. В ідеалі було б виконувати відкладені завдання потроху та більше організовувати себе.

Що ж, для творчих людей цей стан цілком типовий. Для початку спробуйте увімкнути логіку та розібратися, в якій сфері у вас більше можливостей та ресурсів. Із цього й почніть. Музи, звичайно, дами примхливі, але й вони люблять, щоб до них звертали пильну увагу.

Докладно опишіть, які результати ви хотіли б отримати: новий продукт, популярність чи гроші? Тоді вам стане зрозуміло, в якому напрямі рухатись. Якщо у вас є кохана людина, чию думку ви поважаєте, порадьтеся з нею. Але ухвалюйте рішення самі.

5. Кола

В даний час ви чимось розчаровані, вас щось мучить, можливо, вам здається, що все проти вас. Це не означає, що у вашому житті відбувається щось погане, а скоріше те, що вас мучать чужі проблеми, і ви переживаєте не з власної вини.

Але, якщо ви відчуваєте ці почуття, то, можливо, ви зустрілися зі справжньою реальністю. Краще зосередитися на собі, на своєму житті і не так перейматися чужими проблемами.

Щоправда, сили, витрачені переживання, потрібно відновлювати. Зробіть це. Поговоріть із кимось, кому ви повністю довіряєте. Якщо ні, опишіть, що сталося, у вигляді листа другові чи оповідання. Згадайте, що допомогло вам відновити душевну силу. Щоб йти далі, потрібні ресурси. Оцініть їх. Можливо, ви про щось забули через емоції, що переповнювали вас. Будь-яка криза означає нові можливості. Поки вони можуть бути вам не помітні, але вірте, що вони є. І згодом ви їх обов’язково побачите.

6. Рівномірні блоки

Якщо ваша фігура була блоками однорідних квадратів, це означає, що ви знаходитесь в процесі зміни або пошуку своєї особистості. Тепер ви відчуваєте, що старий світ змінюється, і ви намагаєтесь утриматись за нього. Ви також докладаєте зусиль для створення нового життя, будуєте плани та переживаєте, що минуле не зможе співвіднестись з майбутнім. Через це зміни можуть призвести до того, що ваше занепокоєння буде на високому рівні, проте, як тільки це станеться, все стане краще.

Ви підтримуєте та цементуєте минуле та майбутнє, але це лише тимчасове вирішення проблеми. Насправді будівельного матеріалу у вас багато, і він досить міцний та якісний. Потрібно лише зрозуміти, яку стійку конструкцію можна з нього збудувати.

Оцініть всі блоки (сфери життя, здібності, успіхи, зв’язки, досягнення), врахуйте всі ресурси, знайдіть помічників, складіть план дій. І нова стійка будівля буде готова. Переосмисліть своє життя, свої дії та їх результати. Ви побачите нові можливості.

7. Концентрична спіраль

Якщо вибраний вами малюнок виявився спіраллю, значить, ви постійно шукаєте миру, гармонії та балансу у своєму житті. Це іноді змушує людей думати, що ви надто суворі до них. Однак ви лише захищаєте свій душевний спокій. Крім того, у вас дуже рідко буває високий рівень занепокоєння і коли ви це робите, ви знаєте, як його контролювати.

Кожна людина хоче досягти стану гармонії, але цей процес складний і нескінченний. Ви хочете, щоб все було ідеальним, але так не буває.

Не будьте надто суворі до себе та інших. Приймайте життя таким, яким воно є: з подарунками та втратами, зустрічами та розставаннями, з радощами та прикрощами. І в першу чергу приймайте себе, з усіма своїми перевагами та недоліками.

Покладіться на переваги, а недоліки постарайтеся компенсувати. Кожна людина унікальна і неповторна. Кожен має повністю жити своїм життям. Якщо зараз ви не розумієте, куди і чого прагнете, зробіть паузу і просто живіть, ловіть чудові миті, цінуйте маленькі подарунки долі.

8. Верх-вниз

Якщо ваш вибір упав на фігуру 9, значить, ви знаходитесь у постійних зльотах та падіннях у своєму житті. Ви живете у коливальному тунелі, який створили самі. З одного боку, ви йдете до своїх цілей, а з іншого – переживаєте злети та падіння. Вам здається, що все те саме, всі надії та починання завмерли в часі і не приносять довгоочікуваного результату.

Однак наберіться терпіння і навчіться розслаблятися. Ви повинні заспокоїтися і завжди залишатися з позитивною частиною і чітко вчитися на проблемах.

Хоча рівень вашої тривожності невисокий, ви повинні бути обережними, щоб уникнути проблем у майбутньому.

Для здійснення ваших бажань потрібно більше часу. Зупиніться та подивіться в динаміці на те, що відбувається з вами та вашим життям. Ви щасливі? Чи варто щось змінити чи додати?

Похваліть себе за витривалість та маленькі перемоги, відпочиньте та ще раз перегляньте свій життєвий план з урахуванням усіх своїх потреб.

Що ви побачили першим? Чи збігся опис?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *