Ось як ви зрозумієте, що це не ваша людина, згідно зі знаком Зодіаку

У кожного знака є риси, які не сумісні з рисами іншого. Перебуваючи разом, такі люди схильні гасити один в одному полум’я любові, життя, добра. Сьогодні ми поговоримо про те, як зрозуміти, з якою людиною не потрібно бути, через те, що ваш знак не прийме деякі її схильності.

Овен

Якщо ви народилися в період сузір’я ОВна, то вам потрібно бігти від людини, як тільки вона почне вас пригнічувати, забороняти, обмежувати в рухах, спілкуванні, смаці і вибору одягу. Ви не будете щасливими і спокійними з навіженим, ревнивим, ледачим партнером.

Телець

Як тільки ви, відчуєте неприємні емоції у вигляді ревнощів до обранця, невпевненості в його вірності, сумніви, і інше, сприймайте це як сигнал від долі, від вашої підсвідомості. В такому випадку, обранець, або дав привід засумніватися, або не дав впевненості в собі. Якщо такі думки з’явилися, навряд чи ви вже від них позбудетеся.

Близнюки

Ви-відкрита людина, з усіма ведете себе так, як і наодинці з собою. Ви не схильні прикидатися, ховатися за маску, і бути кимось іншим. Так ось, якщо при партнері ви не можете відчувати себе спокійно і вільно, при цьому, сидячи в масці і образі іншої людини, то це не ваше! З чистою совістю йдіть, піклуючись про себе і свій стан.

Рак

У випадку з чутливими Раками, дзвіночком буде той момент, коли ваші почуття і емоції будуть незрозумілі, неприйняття партнером. Якщо замість спокійної розмови, обговорення вам доведеться пояснюватися і, не приведи Боже, вибачатися за свої почуття, то це не те, що вам потрібно. Ви хочете відчувати себе зрозумілою, почутою, а не відстороненою і самотньою.

Лев

Горда і царська натура славиться ще й справедливістю, працьовитістю і бажанням виражати себе, отримуючи захоплення від оточуючих. Для цього Левам потрібно бути завжди в ресурсі. Як тільки відчуєте себе слабким, виснаженим, спустошеним саме поруч з партнером, то біжіть. Він висмоктує з вас енергію.

Діва

Вам потрібна людина, з якою у стосунках ви не будете переживати і сумніватися в вашому спільному «завтра». Вільні, спокійні, втихомирені – ось так ви повинні відчувати себе, ніяк інакше. Як тільки ви приховали щось від партнера, і він від вас, як тільки з’являється стрес і невідомість – прощайтеся.

Терези

Якщо стосунки є для вас тягарем як морально, так і фізично, то слід залишити цю людину в своєму минулому, і йти своєю дорогою. Ваші стосунки повинні бути легкими, довірчими і взаємними. Без докорів, вимог, заборон, ультиматумів.

Скорпіон

Якщо ви – Скорпіон, то біжіть від тієї людини, якій ви не зможете довірити свої секрети і найпотаємніші таємниці. Якщо ви не відчуєте його плече і руку допомоги у важкий момент, якщо зрозумієте, що вами цікавляться, і вам некомфортно, йдіть, не оглядаючись.

Стрілець

Позитивному Стрільцеві не варто залишатися з скиглієм, песимістом, і людиною, яка харчується позитивними емоціями цього знака. Обмін цей повинен бути взаємним.

Козеріг

Ваша людина повинна бути з вами на одній хвилі. Працьовита, скритна з усіма, але з вами щира, вам повинно бути з нею комфортно, і має бути ідеальне взаєморозуміння. Якщо людина вас не розуміє, ваших слів, дій, гумору, то не ваша це людина. Вона і почуттів своїх не зрозуміє.

Водолій

Якщо ви – Водолій не відчуваєте в людині відгук, не можете з нею відкритися як особистість, не довіряєте їй свої глибинні думки, то це не ваша людина, і час ви витратите даремно. Вона не стане такою, як ви хочете, і ви не зможете довго бути закритим в собі.

Риби

Вам дасть зрозуміти, що це не ваша людина те, що вона перетворить вас з веселої, енергійної, цікавої особистості в слабку, ту, яка втратила орієнтир у житті, яка не знає до чого йде і чого хоче. Якщо ваше життя стало монотонним, сірми, нудним і самі ви ослабли, то біжіть… З останніх сил, але біжіть!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *