Тест: Виберіть зображення і дізнайтеся, чого вам зараз не вистачає!

Виберіть зображення, яке вам подобається найбільше і за кольором, і за формою. Зображення розповість, чого ви потребуєте зараз.

Вибрали?

Тепер дивимось на результати:

# 1 зображення

Вам потрібна турбота і трішки домашнього тепла. Можна приготувати щось смачненьке або подивитися улюблений фільм. А ще краще забратися в теплу ванну, закрити очі і слухати музику в стилі релакс.

# 2 зображення

Вам потрібне нормальне життя. Звичайнісіньке, без злетів і падінь, без крайнощів. Спробуйте упорядкувати хоч щось. Встановіть певний режим і дотримуйтеся його. Розплануйте свої дні. Щось повинно бути незмінним – зарядка, час обіду, прогулянка перед сном.

# 3 зображення

Вам потрібна якась опора, надійність, впевненість. Можна спробувати відшукати це в улюбленому, в родині, але найкраще в собі самому. Вивчайте нові професії, вчіться економно витрачати. Знання, слава, повага і гроші зміцнять вас, захистять від будь-якого шторму.

# 4 зображення

Життєва сила переповнює вас. Хочеться всім допомагати і робити добрі вчинки. Благо, людей, які потребують допомоги, завжди знайдуться. Тому направте всі свої сили на добро.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *