Швидкий тест: форма грудей розповість, який характер у жінки і якою вона буде дружиною

Форма жіночих грудей розповість про характер своєї власниці і про те, якою вона буде сім’янинкою і дружиною. Жіночі груди здатні відкрити глибинні таємниці особистості.

Фізіологічні особливості відображають особистість людини, адже мислення, психологія і фізичне тіло між собою взаємопов’язані. Так і жіночі груди цілком здатні дуже багато розповісти про жінку.

Кожному типу особистості жінки властива та чи інша форма грудей, по якій можна дізнатися характер дівчини і якою вона буде дружиною.

Просто подивіться на картинку і порівняйте із відображенням в дзеркалі. Але не одягайте бюстгальтер – важлива справжня форма грудей. Виберіть ту, яка найбільше вам підходить.

І дізнайтесь, які таємниці видають ваші груди.

№1

Ти розумна і кмітлива, часто буваєш досить розважливою і принциповою, та й сміливості тобі не позичати. Можливо, в твоєму характері присутні деякі чоловічі риси у вигляді підвищеної вимогливості і строгості.

Не можна сказати, що ти екстраверт. Ти швидше віддаси перевагу залишитися вдома і почитати книжку або подивитися фільм, ніж відправлятися на гучну вечірку.

У сім’ї з тебе вийде досить вимоглива дружина. Та й мамою ти будеш суворою. Але при цьому ти завжди справедлива і ніколи не скривдиш своїх домочадців.

№2

Ти народжена, щоб бути лідером. Ти вмієш керувати людьми, цілеспрямована і сильна жінка. У тебе є мета, ти впевнено до неї йдеш, ще й людей здатна за собою вести. Ти не любиш просити про допомогу і віддаєш перевагу тому, щоб завжди покладатися тільки на себе.

У сім’ї ти теж займаєш позицію лідера. Тобою складно управляти, навряд чи чоловік зможе тебе підкорити собі. Ти незалежна і самодостатня, і так залишиться назавжди.

№3

Такі груди говорять про те, що ти дуже добра, ніжна і великодушна. Ти володієш рідкісними і разюче душевними людськими якостями. Ти любиш допомагати, дуже жіночна і бачиш своє призначення саме в жіночій своїй реалізації.

Ти народжена, щоб бути дружиною і матір’ю, берегти сімейне вогнище, нести в світ добро і затишок в будинок.

№4

Ти справжня запальничка! Позитивна, весела, смішна і з відмінним почуттям гумору. Любиш проводити час в компанії, а люди люблять проводити час з тобою.

Дружина з тебе виходить така ж – весела, і вміє розрядити обстановку. Можливо, у тебе не завжди в будинку ідеальний порядок, але для тебе це не головне. З тебе виходить дуже весела мама, яка стає другом своїм дітям.

№5

Ти – фатальна жінка. Така груди належить тигриці, спокусниці і сирені. Ти дихаєш і живеш пристрастю. І часто займаєш домінуючу позицію у відносинах. Для тебе важливо, щоб все навколо виглядало гідно.

Тому дружина і мама з такої дами виходить досить консервативною – вона прищеплює сімейству всі правила культури і етикету.

№6

Ці груди властиві дуже романтичним дамам, які все життя живуть в повітряних замках. Ти жіночна, мрійлива і завжди надаєш великого значення деталям. Любиш все, що має відтінок жіночності, продумуєш всі заходи до найдрібніших деталей. І користуєшся популярністю у чоловіків.

Дружина і мати з тебе виходить дуже турботлива, лагідна і ніжна.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *