Що може розповісти довжина волосся про ваш характер?

Волосся є важливим елементом зовнішнього вигляду людини. Психологи стверджують, що саме довжина волосся може розповісти багато про особливості характеру їх господаря. А ще кажуть, що зі зміною стрижки характер людини також зазнає змін. Багато хто може порахувати даний тест кілька поверхневим. Але як би там не було, всі ми різні, і кожен з нас вважає за краще носити зачіску певної довжини. Так може в цьому все ж криється якийсь секрет?

Якщо у вас коротке волосся

Не кожна дівчина зважиться носити коротке волосся. Але якщо ви все ж наважилися на таку стрижку, то це позиціонує вас як сильну, незалежну і впевнену в собі особистість, яка має почуття стилю. Сміливості вам не позичати! Ви точно знаєте собі ціну, за що вас цінують в робітничих колах. Ви завжди відкриті до спілкування, комунікабельні, ніколи не відчуваєте труднощів в спілкуванні з людьми. Ви легкі на підйом і з радістю погоджуєтеся на будь-які пригоди. Ви віддаєте перевагу інтелектуальній роботі, ніж фізичної.

Якщо ви носите стрижку боб-каре

Власниці такої стрижки чітко знають, чого хочуть від життя. Ви звикли сміливо говорити правду в обличчя оточуючим, навіть якщо їм це може не сподобатися. А все тому, що ви прямолінійна людина і не звикли брехати. Ви навчилися тримати баланс між роботою та особистим життям. Ваша відмінна риса – це організованість і здатність вирішувати кілька питань одночасно. Рутина вас пригнічує, тому за вами можуть бути помічені імпульсивні спалахи гніву. Але при цьому ви завжди вмієте розбавити сірі будні, додавши в них яскравих фарб і незабутніх подій.

Якщо у вас волосся до плечей

Такий варіант стрижки вибирає більшість представниць слабкої статі. Найчастіше це елегантні дівчата, які цілком задоволені своєю зовнішністю. Вони не звикли щось комусь доводити. А все тому, що вони впевнені в собі і своїй харизмі. Це інтригує і притягує увагу оточуючих. Ви звикли перемагати. Для вас немає недосяжних цілей. Ви не уявляєте свого життя без пригод і розваг. Ви володієте почуттям стилю і вишуканим смаком. А ще ви хороший співрозмовник, який вміє не тільки слухати, а й чути.

Якщо у вас довге волосся

Такий варіант можна сміливо назвати волоссям мрії. Адже далеко не кожна дівчина може похвалитися довгими доглянутими волоссям нижче лопаток. Власниця довгого волосся – романтична натура, які люблять мріяти. Ви легко закохуєтеся, але при цьому до свого обранця у вас є ряд жорстких вимог. Ви буваєте вкрай наполегливі і будь-яку розпочату справу завжди доводите до кінця.

А вам сподобалися результати нашого тесту? Тоді надсилайте їх подругами. Нехай і вони дізнаються більше цікавого про себе.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *