Тест: виберіть очей, і загляньте в свою підсвідомість

Погляньте на картинку, перед вами 6 різних очей. Виберіть одне з них, і воно розкриє таємниці вашої підсвідомості!

Результати:

1. Око-серце

Ви людина, енергія якого спрямована на інших людей. Ваше покликання – допомога людям. Вам подобається робити щось хороше для інших, і ви відчуваєте задоволення, коли дійсно виходить допомогти.

2. Око-годинник

Пошук сенсу – ось ваша мета. Ви шукач, але шукаєте завжди всередині себе. Ви філософ, і трохи мізантроп. Ви часто перебуваєте наодинці з самим собою, займаючись втіленням своїх задумів. Ваш внутрішній погляд спрямований всередину себе.

3. Око-лабіринт

Ви холодний і розважливий чоловік, у якого завжди є план. Ви знаєте, що все в житті не ідеально, але вас це ніяк не може влаштувати. Ви робите все для того, щоб йти за планом до своєї мети.

4. Око-замок

У вас є цікавість до всього, що вас оточує, тому ви часто помічаєте деталі того, що відбувається, які багато хто просто не беруть до уваги. Ваш внутрішній погляд спрямований на вивчення і аналіз того, що відбувається. Ви любите колекціонувати речі, часто будуєте якісь теорії, і перевіряєте їх на практиці.

5. Червоне око

Ви яскрава особистість, яка ніколи не залишається непоміченою. Вам подобається дивувати оточуючих, від цього ви отримуєте внутрішнє задоволення. Ваша підсвідомість направлена на власні почуття і відчуття.

6. Око-сонце

Ви та людина, яка бачить можливості в кожній ситуації. Ви не боїтеся проблем, тому що для вас їх просто не існує. Ви завжди знайдете користь там, де інші збиваються з шляху.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *