Виберіть силует і дізнайтеся про себе більше

Яблуко

Основні особливості: верхня частина тіла помітно більша за нижню. Цей тип жінок має широкі плечі, великі груди, міцні руки і ноги. У більшості випадків шкіра цього типу гладка і без целюліту. Вона гладшає, зайві кілограми йдуть спочатку в груди, в руки і в живіт.

Психологічні характеристики: Дами з такою фігурою зазвичай мають відмінні лідерські якості, приймають швидкі рішення і є незалежними і відповідальними. Однак у них є тільки одна погана звичка – у них немає меж в роботі, відпочинку, їжі або спорті.

Рекомендації: Вам підходить вегетаріанська дієта. Іноді вам потрібно перестати турбуватися і навчитися насолоджуватися простими речами. Щоб підтримувати ідеальну форму, ви повинні займатися плаванням.

Груша

Основні характеристики: Представники цього типу мають жіночне тіло з вузькою верхньою частиною і округлими стегнами. Силует виглядає як груша. Збільшення ваги зазвичай починається зі стегон, а талія і живіт – останні набирають вагу. Вони мають схильність до целюліту.

Психологічні риси: Ці дами дуже дбайливі і чутливі. Вони легко зходяться з новими людьми так, ніби вони відчувають їх думки і схильності. Через повільний метаболізм вони можуть мати зовнішню байдужість, але це оманливе враження, тому що ця жінка дуже емоційна всередині.

Рекомендації: Їжте більше фруктів і овочів. Забудьте про вершкове масло, маргарин, соуси, шоколад і макарони. Для психологічного комфорту вам потрібне спілкування. Уникайте самотності, але тримайтеся подалі від агресивних і нервових людей. Дихальна гімнастика і йога допоможуть зняти напругу і накопичити позитивну енергію. Пам’ятайте, що у вас повільний метаболізм, тому необхідна фізична активність, особливо кардіо-вправи.

Прямокутник

Основні особливості: У вас фігура, як у підлітка: вузькі стегна і немає чітко визначеної талії. Руки і ноги звичайні. Крім того, цей тип характеризується довгою талією. Жінки з такою фігурою дуже сильно набирають вагу і спочатку це помітно на животі. Слабка лімфатична система може бути причиною набряків і сухої шкіри.

Психологічні особливості: Жінки цього типу в основному інтроверти, схильні до мистецтва і науки. Вони можуть виглядати байдужими і закритими, але не тому, що вони не хочуть спілкуватися, а через те, що вони самодостатні. Іноді вони глибоко занурені в свої думки.

Рекомендації: Рекомендується використовувати дієту на основі білка і зниження споживання вуглеводів. Для гармонії душі в будинку повинно бути якомога більше квітів і ароматних свічок.

Пісочний годинник

Основні особливості: Дами цього типу спочатку набирають вагу в животі та стегнах (кінцівки часто залишаються тонкими, навіть зі збільшеною вагою). Недоліками цього типу є слабкі м’язи і дуже крихкі кістки. Крім того, у них можуть бути проблеми з тонкою сухою шкірою, і у них є схильність до целюліту.

Психологічні риси: Жінки такого типу життєрадісні, активні і товариські. Вони дуже комунікабельні. Завдяки цьому вони можуть легко вписатися в будь-яку компанію.

Рекомендації: Ви повинні їсти зелені овочі (салат, броколі, капусту, боби і т. д.). Крім того, необхідні жирні молочні продукти з низьким вмістом жиру. Найкраще обмежити фрукти, хліб, алкоголь і кофеїн до мінімуму. Щоб уникнути стресу і напруження в кінці робочого дня, гідромасажна ванна буде відмінною. Рекомендовані спортивні заходи, які включають групові види спорту і танці.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *