Про що говорить колір одягу: гардероб розкриє вашу особистість

Енергію кольору ми відчуваємо на підсвідомому рівні. Тому інтуїтивно тягнемося до кольору зі схожою енергетикою. Ми беремо від нього силу, він надає нам впевненості.

Чорний

Неоднозначний і таємничий колір. Його вибирають люди, які прагнуть приховати свої слабкі сторони, підкреслюючи свою недоступність і загадковість. Такі люди часто схильні драматизувати ситуацію, схильні до депресії. Але якщо комусь вдасться пробудити їх пристрасну натуру, вони готові піти заради такої людини на багато що.

Білий

Колір відстороненості. Репутація для любителів білого найважливіша, вони страшно бояться її заплямувати. Завжди намагаючись виглядати на всі сто. Рідко співчувають чужому горю. З людьми тримаються холодно і відчужено. Вони завжди елегантні, прагнуть до незалежності, і всі важливі рішення приймають самостійно.

Зелений

Відкриті і добрі люди. Вони здатні на перший поклик прийти на допомогу. Їх довірливістю легко скористатися, адже вони схильні ідеалізувати людей. До останнього не вірять в зраду. У кожній ситуації прагнуть знайти позитивні сторони і рідко знаходяться в поганому настрої.

Синій

Спокійні і врівноважені люди. Не люблять метушні, вважаючи за краще розмірені дії. Наділені відмінними діловими якостями, успішні в побудові кар’єри. На переговорах завжди показують себе з кращого боку. Не люблять нововведень в повсякденному житті.

Рожевий

Що говорить колір одягу про людину, якщо це рожевий? В першу чергу такі люди мрійники і романтики. Часто живуть у своєму власному світі, всілякими способами уникаючи реальності. Вони мріють про чисті і відкриті відносини, здатні подарувати всю свою ніжність коханій людині.

Червоний

Пристрасні і емоційні люди. Можуть швидко спалахнути, навіть через дрібниці. Люблять розкіш, підвищену увагу оточуючих. Мають велику силу волі, для досягнення своєї мрії здатні піти на багато що.

Жовтий

Любителі жовтого, хочуть зробити світ кращим. Їм складно пережити несправедливість і жорстокість. Їх до країв переповнює позитивна енергія, якою вони не перестають ділитися з оточуючими. Зазвичай бувають душею компанії і практично не мають недругів.

Фіолетовий

Творчі особистості. Люблять свободу дій і не терплять, коли їх втискують в певні рамки. В голові за хвилину у них проноситься сотні ідей. Вічна спрага пригод не дає їм спокійно всидіти на місці.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *