Оберіть маску, а ми розкриємо найголовнішу таємницю про вас

Ми всі щось приховуємо… Більшість із нас носять маски, щоб приховати те, що ми не хочемо, щоб знали про нас.

Наші приховані думки також визначають, хто ми і які наші уподобання.

Виберіть свою маску і дізнайтеся, що намагаєтеся приховувати від людей.

Маска №1

Ви приховуєте свої ідеї. Ви боїтеся, що хтось може вкрасти чи використати їх. Ваші ідеї дуже важливі для вас, як у професійному, так і в особистому плані.

І якщо є одна річ, яку ви хотіли б приховувати від усіх, це ваша нова ідея, доки ви самі нею не займетеся.

Маска №2

Ви приховуєте своє внутрішнє тепло від інших. Ви виявляєте холодну зовнішність, але ваша природа тепла і доброзичлива, яку ви не показуєте.

Ваш щедрий характер зазнав насильства з боку тих, хто не розуміє цінності людського тепла, і ви боїтеся, що ваша доброта може бути сприйнята як щось звичайне і не варте уваги.

Маска №3

Ви приховуєте те, якою бачите людину. Ви спостережливі (третє око на масці), і ви точно знаєте, що за людина перед вами.

Але ви тримаєте свої спостереження при собі та не розкриваєте їх. Тому, якщо людина бреше вам, ви розумієте це, і не впадаєте у смуток, тому що вже побачили в ній ті чи інші якості.

Маска №4

Ви приховуєте свою внутрішню хіть. Вона може бути фізичною і навіть пов’язаною з якоюсь метою, але ви ніколи не розкриваєте, наскільки глибоко одержимі нею.

Ви боїтеся, що ваші бажання можуть бути неправильно зрозумілі і інші можуть судити вас за це, тому ви тримаєте їх прихованими від інших і живете життям, ніби нічого не трапилося.

Маска №5

Ви є тією людиною, яка ніколи не розкриває свого болю. Вам погано, але ви — той, хто посміхатиметься, незважаючи ні на що.

Ви відчуваєте, що пережите вами є вашими особистими справами і ніхто не може по-справжньому зрозуміти це. Отже, ви тримаєте себе впевнено і посміхаєтеся до світу.

Маска №6

Ви є людиною, яка приховує те, що любить від решти. Ваше кохання призначене для особливих людей, і те, як ви висловлюєте своє кохання, призначене тільки для людини, якій ви хочете його висловити.

Отже, ви не розкриваєте любов, яку маєте у своєму серці всім, а тільки тій людині, для якої вона призначена.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *