Які події на вас чекають найближчим часом? Точність вражаюча!

Історія виникнення Таро дуже загадкова. Існує дві версії їх появи: міфологічна та фактична. Перша легенда полягає в тому, що таро мають єгипетське походження. Нібито в одній із древніх пірамід існувала галерея зі сфінксами, на стінах якої було зображено 22 старші аркани. Адепт починав проходити все приміщення, медитуючи у кожного зображення.

Друга легенда пов’язує карти Таро з появою у країнах Європи кочових циган на початку шістнадцятого століття. Жерці Музейону (храму) організували зустріч, знаючи, що храм буде зруйнований під час війни Цезаря, і загальними зборами вирішили передати зібрані знання у вигляді картин із зображеннями вихідцям з Індії — роммані для подальшої їхньої передачі поколінням. Обов’язковою умовою було те, що карти повинні бути в руках «посвяченого». Романні виконали всі вимоги і поширили їх в Азії, під назвою «Циганське Таро».

Хочете погадати на події у житті що відбудуться у найближчому майбутньому? Тоді вибери одну карту та отримай свій прогноз майбутнього.

Карта №1

Це чудовий час, щоб діяти відповідно до ваших планів та ідей. Ви обов’язково досягнете успіху в будь-яких нових починаннях, зроблених зараз. Ваші природні лідерські здібності користуються попитом, і люди чекають від вас натхнення!

Візьміть себе в руки і не звертайте уваги на критику з боку ваших знайомих, адже це може бути лише заздрість у її чистому вигляді. Звичайно, конструктивна критика має місце бути в нашому житті і до неї часом варто прислухатися, щоб зростати та долати свої недоліки, але це стосується лише конструктиву. Прислухайтеся до свого серця і воно вам підкаже, як діяти у певній ситуації.

Карта №2

Цього тижня любов буквально буде літати в повітрі для вас. Також цього тижня вам варто бути більш проникливим. Вам можливо, доведеться зробити важливий вибір з далекосяжними наслідками, тому вам потрібно буде зберігати ясність розуму.

Постарайтеся не піддаватися хвилинним емоціям, які так і норовлять вами опанувати. Увімкніть свій розум і дійте не тільки керуючись серцем, але й логікою.

Карта №3

Вам необхідно вирішити проблему балансу між роботою та особистим життям цього тижня. Вам потрібен час, щоб відпочити, відновитися та повернутися на правильний шлях. Все вийшло з-під контролю через занадто велике робоче навантаження та/або занадто великий стрес в цілому.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *