Визначити характер за одягом? Легко! Просто виберіть сукню і дивіться…

1. Вічний романтик.

Ви ідеалізуєте оточуючих, приписуєте їм позитивні риси в характері, намагаючись не помічати зла. Чуйна і добра людина, знаєте, як жити в гармонії зі світом. Люди люблять і тягнутися до вас. Адже ви ніколи не зробите вчинків, які йдуть у розріз з вашою совістю.

2. «Одягнена з голочки» – це висловлювання про вас.

Навіть у безнадійній ситуації, ви намагаєтеся виглядати на всі сто. Стиль одягу і характер утворюють єдине ціле. Ваш одяг повністю відповідає внутрішньому «я». Ви також прагнете ідеалізувати своє життя, нікому не розповідаючи про свої невдачі.

3. Таємнича незнайомка.

Якщо характер людини за одягом, найчастіше визначити досить просто, то ви повністю протилежний випадок. Все ваше життя оповите таємницею. Ніхто до кінця не може зрозуміти вас, навіть найближчі та найрідніші люди. Від вас можна чекати чого завгодно, ви здатні на все, можете зруйнувати будь-які кордони.

4. Королева балу.

Ви підживлюєтесь увагою оточуючих, не можете жити без похвали. Бути в центрі уваги для вас звична справа, іншого не визнаєте. Знаєте, як переконати людину, зробити бажані вам вчинки. Не допускаєте критики в свою адресу. Адже ви впевнені у своїй досконалості й ніхто не здатний переконати вас у зворотному.

5. Берегиня домашнього вогнища.

Сім’я ваше все. Заради улюблених ви готові здійснювати самовіддані вчинки. Тест обери сукню, характеризує вас, як дуже добру  й відкриту людину. Егоїзм у будь-якій формі вам не властивий. Часто забуваючи про свої бажання, ви все життя присвячуєте сім’ї. Можете допомогти навіть зовсім незнайомій людині, нічого не вимагаючи натомість.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *