Дізнайся свій тип особистості за позою, в якій любиш сидіти

У психології існує думка, що поза людини може багато розповісти про її особистість. Ця стаття допоможе вам краще зрозуміти себе або своїх знайомих, просто звертаючи увагу на те, як вони тримають ноги під час сидіння.

Прямі коліна та руки, що лежать на ногах:

Люди, які сидять у такій позі, є впевненими в собі, раціональними та прямолінійними. Вони мають здорове самовідчуття та дивляться на життя позитивно. Вони здатні контролювати свої емоції та висловлювати їх обережно. Вони лояльні та віддані, готові йти на компроміс. Вони вміють слухати та підтримувати, є гідними довіри.

Ноги широко розставлені, коліна нарізно:

Люди, які сидять у такій позі, можуть бути сприймані як егоцентричні. Вони випромінюють сильну енергію та намагаються займати якнайбільше місця. Але психологи вважають, що це ознака низької самооцінки та невпевненості. Такі люди легко відволікаються, не можуть концентруватися, схильні до багатозадачності.

Вони постійно турбуються та мають багато страхів. Їм важко взяти на себе зобов’язання та відповідальність, вони не завжди чітко формулюють свої думки. Зіткнувшись з опозицією, вони швидко переходять в агресивний стан.

Поза “нога на ногу”:

Люди, які сидять у такій позі, є товариськими та харизматичними. Вони мають розвинуте почуття емпатії та ніколи не осуджують інших. Вони повні ідей та творчості, мають артистичні якості. Вони обережні та не вірять всім підряд, витрачають багато часу на те, щоб дати комусь змогу увійти в їхнє життя.

Вони є доброзичливими, але не мають багато друзів – лише невелике коло найближчих. Їм не подобаються гучні вечірки, вони віддають перевагу тихому дозвіллю.

Схрещені щиколотки:

Люди, які сидять у такій позі, є елегантними, витонченими та освіченими. Вони вміють надихати та мотивувати оточуючих, працюють, щоб досягти своїх цілей. Вони залишаються спокійними і впевненими в будь-якій ситуації, демонструють стриманість. Вони рідко приймають рішення спонтанно, ретельно все зважують.

Вони вміють ховати свою невпевненість, важливо слідкувати за своєю зовнішністю, щоб інші не розгадали, що вони сумніваються. Вони мають високий рівень емпатії, завжди слухають людей і ніколи не розкривають чужих секретів.

Одна нога лежить на іншій паралельно підлозі:

Люди, які сидять у такій позі, є владними та впевненими в собі. Вони займають сильну позицію в суспільстві та вважають себе вище за інших. Їм подобається керувати людьми та домінувати, вони завжди задоволені своїми досягненнями. Вони працюють наполегливо, щоб досягти своїх цілей, і досягають 100% результату.

Кар’єра для них має велике значення, вони обирають цікаву діяльність, уникаючи рутини. Вони схильні до конфліктів і суперництва, часто вступають в протиріччя. Вони уважно стежать за своєю зовнішністю, вважають, що все повинно бути ідеально. Вони приховують своє особисте життя від сторонніх.

Цей тест не є остаточним і не може дати повної характеристики особистості людини. Але він може допомогти вам краще зрозуміти себе або своїх знайомих.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *