Подивіться на свої руки: психологічний тест з точністю 99%

Якщо вам хочеться дізнатися якомога більше про себе або іншу людину – тест психологічний по картинках – кращий метод. Вам потрібно просто поглянути на руки і зрозуміти, до якого типу вони відносяться, а потім прочитати розшифровку. 

Маленькі руки, короткі пальці

Людина з такими руками практична – більше цінує матеріальні блага, ніж духовні. Вона чесна, надійна і сумлінна, їй можна довіряти. Не сприймає, як рівних, людей безсердечних, тому що сама дуже цінує емоції, вміє любити і піклуватися. Найважливіше для людини з маленькими руками – сім’я і домашній затишок. 

Позитивна якість – вміння зосереджуватися на важливому, не відволікаючись, йти до мети. Володар маленьких долонь і пальців обожнює вирішувати завдання, вміє добре орієнтуватися навіть в стресовій ситуації. Однак не завжди звертає увагу на деталі – для неї важливіша загальна картина, тому в компаньйони такій людині обов’язково потрібен хтось більш скрупульозний.

Великі руки, довгі пальці

Володар витончених рук, витягнутих долонь і пальців – людина творча, інтуїтивна і талановита. Навіть якщо він спокійний зовні, всередині киплять пристрасті і зріють нові ідеї. Справжній мрійник і творець, він може проникнути в свідомість будь-якої людини, але в свою не пустить нікого. Потайлива і вразлива, людина з довгими пальцями не вміє довіряти людям і завжди знаходиться в стані захисту.

Якщо вона втрачає пильність, то оголює світу свою чутливість, сентиментальність і вразливість. Заспокоїтися і розслабитися володар такої руки може тільки в компанії по-справжньому близьких людей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *