Ваша дитина особлива, якщо народилася 1, 10, 19 або 28-го числа!

Таким діткам у всьому допомагає Сонце. Вони надзвичайно комунікабельні і допитливі. Якщо батьки навчаться до них прислухатися, то зможуть отримати дуже багато натомість.

Особливо варто звернути увагу на неординарне мислення таких дітей.

Дитина, народжена в такі дні, ніколи не буде слухатися вчителя або батьків, які не завоювали у неї певного авторитету. Часто такі дітки задають досить складні питання, на які практично неможливо дати відповідь.

Їх легко помітити в натовпі. Від них виходить своєрідна внутрішня сила.

Розсмішити навіть найбільш сумну людину для них не складе труднощів.

Батьки повинні неодмінно допомогти такій дитині почати себе цінувати. Ці діти чекають розуміння і ласки, їм дуже важлива підтримка від батьків. Найбільше їм подобається виконувати складні і незвідані завдання.

Тоді вони відчувають себе справжніми героями! Такі діти часто придумують досить неординарні ідеї і з задоволенням їх реалізують.

Діти, народжені 1, 10, 19 або 28 числа великі егоїсти. Особливо, малюки, які народилися в кінці місяця. Таким діткам дуже складно зрозуміти, що їхня думка може бути помилково.

З ними потрібно говорити на рівних і зрідка дозволяти поводитися, як дорослі.

Завжди намагайтеся підтримати свою дитину, інакше вона замкнеться в собі і просто відгородитися від вас стіною байдужості.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *