Найбільш неприступна жінка за знаком Зодіаку

Жінки, оточені чоловічою увагою, почуваються впевненіше і відчувають справжнє задоволення. Проте багато хто не тільки не дозволяє чоловікам перетинати межі дозволеного, а й зовсім не підпускає їх до себе. Виявляється, жіноча неприступність у багатьох залежить від Знака Зодіаку.

Кожна представниця прекрасної статі унікальна. Деякі з них готові самі завести розмову з чоловіком, інші ж, навпаки, уникатимуть наполегливих шанувальників. Багато в чому це залежить від Зодіаку. Справа в тому, що деякі представниці зодіакального кола не відрізняються скромністю та недоступністю, на відміну від тих, хто намагається тримати залицяльників на відстані, незважаючи на будь-які спроби та способи залицяння. Отож, до Вашої уваги рейтинг найнеприступніших жінок за Знаком Зодіаку.

12 місце – Стрілець

Досягти уваги жінки-Стрільця зовсім не складно, набагато більше зусиль потрібно, щоб умовити її на серйозні стосунки. Ці представниці зодіакального кола найчастіше ставлять у пріоритет кар’єру, а не любов, тому залицяння, романтичні побачення та інші ніжності їх не дуже цікавлять. Однак усе вищесказане не заважає їм насолоджуватися товариством чоловіків і навіть використовувати їх у своїх цілях. Якщо представниця цього Знака побажає фізичної близькості, вона не відмовлятиме собі в задоволенні, і жодні моральні принципи її не зупинять. Провівши ніч із жінкою-Стрільцем, більшість чоловіків, ймовірно, захочуть чогось більшого, але їм доведеться почути категоричну відмову.

11 місце – Овен

Представниці цього Знаку Зодіаку не вважають, що чоловіки мають доглядати їх. Швидше навпаки, вони самі прагнуть завоювати серце людини, що сподобалася. Таку жінку ніколи не захоплять дорогі букети квітів, пафосні прикраси та інші знаки уваги, від яких інші жінки буквально приходять у захват. Незважаючи на це, Овни не відрізняються неприступністю. Якщо вони захочуть завести знайомство із чоловіком, то зроблять це досить просто. Вони не є прихильницями застарілого принципу «чоловік завжди повинен робити перший крок»: якщо людина дійсно сподобається їм, вони зроблять усе, щоб добитися її уваги.

10 місце – Діва

Чоловікам не потрібно робити жодних дій, щоб завоювати увагу Діви, адже якщо ви не відповідаєте її ідеалу, робити це марно. У представниці цього Знака Зодіаку існують певні уявлення про те, який чоловік має бути поруч із нею — починаючи з характеру та закінчуючи смаком в одязі. У цьому й полягає головна складність — якщо ви їй не підходите, будьте готові до відмови. Однак якщо ви є тим чоловіком, якого вона шукала все життя, вона вас не відпустить. Якщо Діва захоче добитися взаємних почуттів, вона зробить для цього все. Тоді ви помітите, що неприступність далеко не головна її якість.

9 місце – Скорпіон

На перший погляд чоловікам може здатися, що привернути увагу жінки-Скорпіона — складне завдання. Насправді ж це не так.Ці представниці зодіакального кола готові відкрито заявляти про те, що вони не є прихильницями серйозних стосунків, а ось швидкоплинні романи їх приваблюють набагато більше. Однак якщо ви захочете зблизитися з цією дамою, то вам доведеться докласти чимало зусиль. Зазвичай цей Знак Зодіаку дуже відповідально ставиться до вибору постійного партнера, а значить, вам доведеться продемонструвати не лише майстерність залицяння, а й свої внутрішні якості.

8 місце – Рак

Для представниць цього Знака Зодіаку стосунки – серйозний та відповідальний крок. Якщо чоловік зможе показати серйозність своїх намірів, завоювати серце дівчини-Рака буде нескладно. Вона здатна захопитися навіть найпростішим способом залицяння, тому, подарувавши їй букет квітів і влаштувавши романтичну вечерю, ви легко досягнете прихильності. Якщо ж протягом тривалого часу представниця цього сузір’я продовжує ігнорувати вас, можливо, вона пережила важкий роман, або ж ви просто не відповідаєте її смаку.

7 місце – Телець

Вважається, що ці представниці зодіакального кола мають важкий характер, а неприступність — їхня основна якість. Однак якщо вам доведеться зустріти на своєму шляху жінку-Тельця, ви зрозумієте, що завоювати її увагу не важко. Щоб зачарувати Тельця, треба показати, що їй буде з вами весело та водночас комфортно. Вона легко підпустить вас до себе, якщо помітить, що ви не належите до нудних чоловіків, чиї розмови стосуються лише роботи. Якщо згодом ви зможете зацікавити її, то вона не перешкоджатиме вашим залицянням і не ігноруватиме ваші знаки уваги.

6 місце – Лев

Центральне місце рейтингу по праву займають яскраві та ексцентричні Леви. Вони люблять ловити на собі погляди протилежної статі, але намагаються це приховувати. Цьому Знаку Зодіаку властиве бажання завжди бути у центрі уваги. Саме тому навіть якщо чоловік здасться їй цілком гідним, вона не відмовить собі в задоволенні насолодитися його залицяннями. Коли Левиця зрозуміє, що шанувальнику набридло витрачати свій час і сили даремно, не отримуючи взаємності, вона одразу змінить свою звичну зарозумілість на покірність. Тільки в цей момент чоловік зрозуміє, що неприступна та владна Левиця може бути слухняною та лагідною кішкою.

5 місце – Терези

Побачивши представницю цього Знака Зодіаку, неможливо навіть уявити, які сили та терпіння необхідні чоловікові, щоб хоч трохи зблизитися з нею. У деяких жінок-Терезів занадто завищені вимоги до майбутнього обранця. Це означає, що він повинен бути не тільки розумним, красивим і багатим, але й мати набір інших позитивних якостей. Наприклад, якщо раптово їй стане нудно, ви повинні негайно вгадати її бажання і урізноманітнити дозвілля так, щоб позбавити її від нудьги. Це лише одна з найнезначніших примх, які властиві жінкам-Терезам. Якщо ви зможете довести, що заслуговуєте місце її другої половинки, значить, ваша мета досягнута.

4 місце – Близнюки

Вважається, що з усіх Знаків Зодіаку Близнюки є легковажними і непостійними, але це помилкова думка. Як з’ясувалося, властива їм вітряність проявляється лише в тому випадку, якщо життя стає нудним і перестає тішити їх. У такі моменти вони здатні кинути все та вирушити на пошуки нових відчуттів. Однак під час знайомства з протилежною статтю ці дами можуть бути максимально неприступними, сприймаючи як насмішку навіть комплімент, що ні до чого не зобов’язує. Щоб досягти її розташування, недостатньо просто подарувати їй квіти і протягом вечора розбавляти розмову дотепними жартами. З жінкою-Близнюком подібні прийоми не спрацюють.

3 місце – Водолій

Жінки-Водолії зуміли здобути третє місце рейтингу завдяки своїй унікальній хитрості. Під час першого знайомства ця жінка дружелюбно посміхатиметься і кокетуватиме. Вона реагуватиме на флірт, буде піддаватися залицянням і навіть сама постарається тонко натякати на щось більше. Згодом чоловікові може здатися, що він вже повністю заволодів її серцем, але саме в цей момент в нього настане розчарування. Як тільки він натякне їй на близькість, у відповідь почує рішуче «ні». Такий варіант відповіді може привести залицяльника у справжній шок, але такі жінки-Водолії — хитрі та невгамовні.

2 місце – Козеріг

Жінки-Козероги зовсім не романтичні, саме тому залицяння за ними не дадуть результату. Навіть якщо чоловік візьме в руки величезний букет червоних троянд і разом з ним підніметься до неї за допомогою пожежної драбини, вона радше вважатиме його божевільним, ніж захопиться таким вчинком. Причина полягає в тому, що представниць цього Знака не цікавлять швидкоплинні романи, вони прагнуть лише серйозних відносин. Якщо чоловік забажає зблизитися з жінкою-Козерогом, йому не потрібно виявляти винахідливість і намагатися вразити її помпезними романтичними витівками. Навпаки, необхідно показати, що її потенційний партнер налаштований по відношенню до неї дуже серйозно, і тоді бар’єр зруйнується сам собою.

1 місце – Риби

Ці представниці зодіакального кола заслужено посідають перше місце рейтингу. Адже набагато простіше змиритися з тим, що нікому не судилося завоювати їхнє серце, ніж намагатися зробити це самому. Справа в тому, що жінки-Риби найчастіше занурені у себе. Вони набагато комфортніше почуваються на самоті і готові насолоджуватися нею протягом усього життя. Досягти симпатії цієї жінки цілком можливо, але для цього чоловік повинен бути менш наполегливим. Не треба докучати їй постійними дзвінками та повідомленнями, а тим більше ставати ініціатором «випадкових» зустрічей. Бажано дозволити їй зробити свій вибір самостійно, і вона сама дасть чоловікові можливість зблизитися з нею.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *