Жіноча магія за знаком Зодіаку: всі красуні трохи відьми, і не сперечайся!

Усі жінки від народження чаклунки. Заперечуй чи ні, але кожна панночка щодня користується магічними чарами, сама того не підозрюючи. Такі здібності є практично у кожної жінки, але варто тільки її роздратувати...

Ми пропонуємо тобі дізнатися, що ти за відьма з гороскопу і на які магічні хитрощі здатний твій знак Зодіаку.

Жіноча магія

Овен

Чуття у Овнів – дар згори! Вони мають дивовижну здатність з’являтися в потрібний час і в потрібному місці. А там, де не треба, їх і сліду немає. Якщо бачиш, як панночка-Овен робить ноги, подумай, можливо, теж варто якнайшвидше тікати з цього проклятого місця туди, де спокійно і добре…

Телець

Телець — найдобрішої душі людина. Зрозуміло, якщо жінку-Тельця не злити. В іншому випадку вона здатна кинути на твою адресу кілька прокльонів, яким судилося здійснитися. Однак, щоб вивести таку милу панянку з себе, потрібно неабияк постаратися. Якщо ти впорався з цим завданням, стережися! Для хорошої людини Тельцю нічого не шкода.

Близнюки

Жінки-Близнюки мають унікальний дар гіпнозу. Ну звичайно, тільки поглянь на цих ангелів у тілі! Вони з легкістю вселяють тобі найчудніші речі, варто лише поглянути в їхні неземні очі. Благо за натурою своєю Близнюки — істоти добрі й невинні, так що все, що б вони не творили, заради веселощів.

Рак

Дівчата-Раки – щасливі володарки легкої руки. У них все виходить на раз-два, а ти не заздри! Якщо жінка-Рак працює кондитером, її пироги неодмінно найсмачніші, а якщо перукарем — до неї запис на рік наперед. Якщо панночка-Рак знаходить другу половину, то може задушити любов’ю і турботою, якщо чоловік, звичайно, не встигне втекти.

Лев

Левиця, як справжня цариця, не звикла розмінюватися на дрібниці. Дівчина-Лев має найзавидніший дар, а саме: відправляти запити прямісінько у Всесвіт. При цьому відповідь вона отримує моментальну і завжди позитивну. Левиця захотіла? Одразу отримала! І навіть руки бруднити приготуванням магічного зілля не доводиться, все на блюдечку. Щоправда, така магія працює лише для неї.

Діва

Діва здатна буквально читати думки оточуючих, хоча сама вона в магію не вірить. Жінка-Діва переконана, що якби оточуючі хоч іноді включали голову, то телепатами були б усі довкола.

Терези

Дівчата-Терези просунулися значно далі і навчилися не тільки сни тлумачити, а й майбутнє передбачати. Однак такі «ворожки» готові розповідати майбутнє буквально кожному зустрічному, причому лише одну “чорнуху”. А що? Не все ж таки карти разом на стіл викладати.

Скорпіон

А ось дівчина-Скорпіон – відьма ще та. Усередині неї живуть справжні демони, які готові вирватися назовні лише від одного косого погляду. Якщо ти не сподобався Скорпіонові, бережися, друже!

Стрілець

Жінки-Стрільці – справжні чарівниці, здатні з легкістю виконати будь-яке бажання. Щоправда, бачать Стрільці по-своєму. А якщо не подобається, не обурюйся. Не було чого просити!

Козеріг

А ось Козероги в магію та чаклунство не вірять, ну зовсім, ні крапельки. На таких жінок не діє жодна чаклунська сила. Навіть якщо їх прокляне Стрілець чи «добра забажає» Скорпіон, все марно. Ну як може подіяти те, чого насправді немає, га?

Водолій

Панянки-Водолії всім серцем вірять у прикмети. Щоправда, інтерпретують їх лише так, як заманеться їм самим. Пересолити борщ? До грошей. Чорна кішка дорогу перебігла? І знову ну точно до грошей. Глянула в розбите дзеркало? Ну, ясна річ. Адже головне – щиро вірити!

Риби

Приворотне зілля Риб – першосортний нектар, здатний приворожити будь-яку живу істоту на планеті. Ну все, тепер не відвертишся. 24/7! Гаразд, можеш зрідка ходити на роботу, адже Рибки люблять розкіш.

Все це, звісно, ​​жарти. Хоча… Магія жіночої мудрості, магія привабливості та чарівності — ось те, перед чим не встояти жодному чоловікові! Жінка має велику природну силу і енергію. І від того, як уміло вона навчиться нею розпоряджатися, багато в чому залежить її доля. Не витрачай сили на злість і образу, адже вони не допоможуть здобути щастя та любов. Користуйся жіночими хитрощами з розумом і будь щаслива!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *