Що потрібно знати про знак Зодіаку партнера, перш ніж одружитися

Щоб потім не кусати лікті, як кажуть…

Овен

Ці люди можуть бути імпульсивними. Вони схильні говорити чи робити щось необдумано, а все тому, що Овен це ідеальне поєднання безстрашності та безтурботності. Хоча його вчинки часом і продиктовані імпульсами, його присутність у вашому житті відчувається як ковток свіжого повітря та джерело невичерпної енергії.

Телець

Вони звикли робити все по-своєму. Тельці дуже вперті, і якщо ви вирішили щось змінити в них, краще вчасно зупиніться. Вони не будуть снідати тільки тому, що ви вважаєте це найважливішим прийомом їжі за день. А ще вони не відмовлятимуться від фітнесу на користь чогось іншого, тому що ви радите їм спробувати щось нове. Тельцям подобається те, як вони живуть, і вони нічого не змінюватимуть. Вам не змінити хід їхніх думок та стиль поведінки, але ви завжди можете покластися на них у скрутну хвилину.

Близнюки

Вони дуже нерішучі. Близнюки не можуть вирішити, де хочуть жити: у квартирі чи будинку. А якщо у них це вийде, то вони не зможуть вибрати туди меблі. Ці люди не впевнені в тому, скільки дітей вони хочуть, і чи потрібний їм взагалі собака. Близнюкам важко зібратися з думками, і ніякий тиск з вашого боку тут не допоможе.

Рак

На першому місці у нього завжди сім’я, куди він відносить своїх близьких друзів. Раки готові на все заради близьких, і часом дбають про них краще, ніж про себе. А якщо це не так, не варто думати, що Рак вас більше не любить. В даному випадку це означає лише те, що зараз він потрібен своїй сім’ї, але незабаром обов’язково повернеться до вас.

Лев

Йому подобається перебувати у центрі уваги і знати, що все йде за планом. А ще Леви схильні думати лише про себе. Вони дещо егоцентричні, але впевнені у собі, сильні та здатні здійснити все задумане.

Діва

Вони ретельно все аналізують. Діви уважні та скрупульозні, а тому ніколи не пускають речі на самоплив. Їм подобається все планувати, продумувати найгірший із можливих сценаріїв і робити все, щоб його запобігти. Діва може здатися вам занудою, але поряд з нею ви завжди почуваєтеся в безпеці.

Терези

Вони ненавидять самотність. Їм хочеться робити все разом з вами, і не тому, що вони нав’язливі, а тому що не можуть отримувати задоволення, якщо його нема з ким розділити. Терези вважають, що спільне проведення часу приносить більше веселощів, ніж усамітнення. Ці люди можуть бути дещо вимогливими, але з ними ви будете по-справжньому щасливі.

Скорпіон

Він може бути надзвичайно ревнивим. Ці ревнощі не завжди обґрунтовані, але для Скорпіона це не важливо. Йому складно почати довіряти вам, тому що єдина людина, якій він вірить, це він сам. Скорпіон такий ревнивий і неспокійний тому, що чесність для нього понад усе. Він завжди каже вам правду, навіть якщо вона неприємна.

Стрілець

Його не можна заганяти у рамки. Якщо Стрілець відчує, що ваші стосунки позбавляють його свободи, він піде. Йому не хочеться відчувати, що його життя має якісь межі. Він прагне досліджувати та пізнавати все, що може запропонувати йому цей світ. І у всіх своїх починаннях Стрільцеві потрібна ваша підтримка.

Козеріг

Ці люди схиблені на часі і для них немає нічого важливішого за їхнє і ваше слово. Якщо ви кажете, що будете на місці в певний час, краще будьте там. Якщо ви обіцяєте щось зробити, робіть це. Козероги завжди виконують обіцянки, а тому чекатимуть на це і від вас.

Водолій

Вони люблять усамітнення. І справа не в тому, що вони самі або їм не подобається проводити з вами час. Водолії просто потребують особистого простору, щоб відновити свої сили. Постійна присутність поряд інших людей їх вимотує, і хоча в розпал вечірки їм може бути добре, після неї Водоліям знадобиться час, щоб прийти до тями. Не варто розцінювати бажання Водолія зробити щось самому як особисту образу. Таким чином він намагається зберегти здоровий глузд.

Риби

Вони можуть бути дуже емоційними. Риби чутливі та співчутливі, тому якщо вам боляче, вони це знають. Їм легко висловлювати свої почуття, але іноді їм важко з цими почуттями впоратися. Радість Риб швидко змінюється смутком, а агресивність спокоєм. Ці люди переживають усі відомі вам емоції, і при цьому не бояться показувати їх оточуючим.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *