Характер жінки залежить від місяця її народження. Ми перевірили – багато що сходиться!

Бажаєте дізнатися про себе чи знайомих жінок дещо нове?

Вірите в те, що в момент нашого народження багато вже вирішено наперед? І місяць народження, наприклад, чинить прямий вплив на людей, особливо на емоційних дівчат. Перевіримо?

Січень – амбітна, серйозна, консервативна, критична, про почуття говорити не любить. Поряд з нею можуть бути лише ті, хто має схожі погляди і підходить інтелектуально.

Лютий – романтичні, віддані, зазнають постійних змін настрою, вміють мислити абстрактно, не переносять зрад.

Березень – вірні, милі, харизматичні, чарівні, але дуже легко засмучуються. Жити поруч із ними легко і весело.

Квітень – ці дами легко встановлюють стосунки з будь-якими людьми, вроджені дипломати, але ревниві, цінують довіру. Вміють робити оточуючих найщасливішими у світі, відкриваються тим, хто цього заслуговує.

Травень – постійні, прихильні до принципів, привабливі, але з важким характером, під гарячу руку може потрапити будь-хто. Таких дівчат неможливо забути навіть через роки.

Червень – товариські, творчі, цікаві, спочатку кажуть, потім лише думають, ріжуть правду у вічі, часто чоловіки у їхніх руках перетворюються на іграшку.

Липень – красиві, чесні, розумні, загадкові, не люблять конфлікти, навіть після легкого обману більше справи не матимуть з цією людиною.

Серпень – егоїстки з великим серцем, з ними краще не сваритися, мають прекрасне почуття гумору, але над собою не терплять ні глузувань, ні знущань. Люблять бути в центрі уваги, зводять чоловіків з розуму.

Вересень – прекрасні, добрі, дисципліновані жінки, які не прощають зради, мстять, цінують довгострокові стосунки, виставляють високі запити до партнера.

Жовтень – великий розум, сильний характер, скритність, багато хто їм заздрить.

Листопад – легко розпізнають брехню, завжди йдуть на крок попереду інших, з ними краще не гратися, а ще – не питати їх думки, якщо ви не готові почути правду.

Грудень – удачливі, нетерплячі, завжди знаходять спосіб виплутатися з будь-якої ситуації. У них відкрите серце та великий розум.

Ну що? Зійшлися якісь характеристики? Діліться з друзями, їм теж буде цікаво почитати!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *